Τοπικά

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας- Συλλήψεις για ναρκωτικά, μέθη και καταδικαστικές αποφάσεις

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά (98) φαρμακευτικά- ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας 41χρονος αλλοδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και (20) ημερών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία για τα όποια δεν κατείχε ιατρική συνταγή, ένα αναδιπλούμενο στιλέτο και ένα πτυσσόμενο στιλέτο (πεταλούδα).