Τοπικά

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: “Θα είμαστε έτοιμοι και θα τα πάμε καλά”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«Εχουμε μπροστά μας μόνο τους Αγώνες…». Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων, Νίκος Παπαδημάτος, μιλώντας χθες στους εκπροσώπους του Τύπου, δεσμεύτηκε να δώσει απαντήσεις για όσα συζητούνται στην Πάτρα σχετικά με την προετοιμασία της διοργάνωσης μετά τις 2 Σεπτεμβρίου. «Θα είναι όλα έτοιμα στις 20-22 Αυγούστου» διαβεβαίωσαν οι διοργανωτές για τους Αγώνες.

Ο πρόεδρος της ΟΕ των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων επεσήμανε ότι κατά τη διάρκεια των λίγων ημερών που μεσολάβησαν από την ανάληψη των καθηκόντων του μέχρι σήμερα έγινε κοινωνός πολλών αρνητικών πληροφοριών. «Δεν καταλογίζω σε κανέναν τίποτα, αλλά και δεν αφήνω τίποτα εκτός διερεύνησης» είπε ο Ν. Παπαδημάτος και πρόσθεσε ότι στα θέματα διαχείρισης του δημοσίου χρήματος είναι αυτονόητη υποχρέωση των προσώπων που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης να σέβονται και το τελευταίο ευρώ.

«Δεσμεύομαι», είπε, «μετά τις 2 Σεπτεμβρίου να απαντήσω και στην τελευταία ερώτηση ή καταγγελία που θα μας τεθεί, είτε ενέχει αλήθεια, είτε περιέργεια, είτε ψεύδος». Και ανακοίνωσε ότι έχει ορίσει ειδικούς συνεργάτες (νομικό σύμβουλο, ορκωτό λογιστή, λογιστή) προκειμένου να επεξεργαστούν τα στοιχεία της ΟΕ στο προηγούμενο διάστημα.