Τοπικά

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σπίτι στην Πάτρα- Συνελήφθη και 45χρονη που έκλεψε θαμώνες καφετέριας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε καφέ – μπαρ ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό και μια τραπεζική κάρτα.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 45χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε δύο καφετέριες και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από δύο πελάτες πορτοφόλι, τραπεζικές κάρτες και ταυτότητες.

Ακόμη, εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή σε οικία που διαπράχθηκε πριν από πέντε μήνες. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο δράστης την 17/03/2019 το μεσημέρι, εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και κοσμήματα.

Στο μεταξύ, συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε χωριό των Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας 69χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αγροτεμάχιο του διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε σκύλο, δεμένο σε δένδρο χωρίς να τηρεί τους κανόνες ευζωίας του.

Τέλος, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηχόμετρο διαπιστώθηκε ότι η ηχοστάθμη της μουσικής που εξέπεμπε υπερέβαινε την μέγιστη επιτρεπόμενη.