Τοπικά

Αλεξοπούλου: Θα θεραπεύσουμε τις στρεβλώσεις στην Παιδεία

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στις σταθερά υψηλές επιδόσεις των Αχαιών μαθητών και στις προθέσεις της κυβέρνησης…

…να διορθώσει άμεσα τις στρεβλώσεις που έχει εισαγάγει στο εκπαιδευτικό σύστημα η πολιτική της προηγούμενης 4ετίας, εστιάζει με δήλωσή της η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του 2019 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Γνωρίζουμε από τον Ιούνιο ότι τα παιδιά της Αχαΐας θα μας έκαναν και πάλι υπερήφανους με τις επιδόσεις τους, διατηρώντας τον νομό μας στις πρώτες θέσεις των επιτυχόντων σε όλη την Ελλάδα. Μαθαίνοντας τα ακριβή αποτελέσματα, μπορούμε πλέον να δώσουμε και ονομαστικά τα συγχαρητήριά μας στους μαθητές που πρώτευσαν.

Στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφιερώνουμε όλες τις δυνάμεις μας στο να δημιουργήσουμε για αυτούς, όπως και για όλους τους Ελληνες, το κοινωνικό, εκπαιδευτικό και εργασιακό περιβάλλον που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία και με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, θα φροντίσουμε σύντομα η εκπαίδευση των παιδιών μας να απαλλαγεί από τις εξώφθαλμες στρεβλώσεις που δημιούργησε η ιδεοληπτική και καταστροφική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης»