Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων Τοπικά

Summer Escape 2019 – Τουριστικός οδηγός της Δυτικής Αχαΐας

Summer Escape 2019
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Summer Escape 2019 – Entertainment and shopping guide of west Achaia. Το δεύτερο  έντυπο του westcity είναι γεγονός !

Σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις δημιουργήσαμε το έντυπο ” Summer Escape 2019 – Entertainment and shopping guide of west Achaia “ . Πρόκειται για ένα έντυπο στην αγγλική γλώσσα , με 3D χάρτη της περιοχής , σχεδιασμένο από τον επαγγελματία Graphic Desiner Mr. Hamilton.

Το έντυπο ενσωματώνει Κώδικα Γρήγορης Απόκρισης (QR Code)όπου oι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν πληροφορίες άμεσα για τις επιχειρήσεις όπως τοποθεσία , οδηγίες πλοήγησης , κριτικές άλλων πελατών , εκδηλώσεις και άλλα πολλά. Μάλιστα ο κώδικας είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσαρμόζεται στη γλώσσα της κινητής συσκευής , με αποτέλεσμα να μην υπάρχει περιορισμός και ο χρήστης να λαμβάνει τις πληροφορίες στη γλώσσα του.

Οι επιχειρήσεις που συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του εντυπου είναι οι εξής :

  • Neropolis – Εστιατόριο Πανόραμα , Sao Beach Bar , Εστιατόριο Πυθάρι , Platea fast food , El Verano , Εν Ελλάδι, AM – Garden Room, Achaia Sport, EnJean , Bonachao , Taxi Van – Vip Transfers , Summer Holidays.

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία της Δυτικής Αχαΐας

Η συνεργασία των ξενοδοχειακών μονάδων της Δυτικής Αχαΐας ήταν απαραίτητη για την επιτυχία . Ο κλάδος αγκάλιασε την πρωτοβουλία και μας επέτρεψε να τοποθετήσουμε το έντυπο στις reception και σε χώρους του ξενοδοχείου. Από τις αρχές Ιουλίου οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις απολαμβάνουν ήδη τα αποτελέσματα της νέας δράσης του westcity.gr

Κάνε το κόσμο σου καλύτερο !!!

Η Δυτική Αχαΐα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αίγλη και την ομορφιά άλλων τουριστικών περιοχών. Αεροδρόμιο , σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες , παραλιακό μέτωπο με οργανωμένες ή μη παραλίες για κάθε γούστο και καθαρά καταγάλανα νερά.

Με το έντυπο Summer Escape 2019 , στέλνουμε τους τουρίστες στις επιχειρήσεις της Δυτικής Αχαΐας. Είναι στο δικό μας χέρι να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Κι εμείς το προσπαθούμε με την δική σας στήριξηΕυχαριστούμε πολύ !!!

Summer Escape 2019