Αθλητισμός

Στον Eρυθρό Αστέρα η Λίνα Κάτση

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Tο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ερυθρού Αστέρα, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Λίνα Κατσή, η οποία αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου .

Η εμπειρία της και ο αγωνιστικός της χαρακτήρας θα βοηθήσει την νέα αγωνιστική χρονιά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας . Λίνα σε καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Η ίδια ανέφερε : « Είναι χαρά μου να αγωνιστώ με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα , μια ομάδα ανερχόμενη στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ  Η φιλοσοφία και οι στόχοι της νέα μου ομάδας  ταιριάζουν απόλυτα στην δική μου νοοτροπία ως αθλήτρια. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας .»

To who is who για την Λίνα Κατσή

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλεϊ στις ακαδημίες τις Παναχαϊκής  σε ηλικία 10 ετών. Σε ηλικία 16 ετών μεταγράφηκε στην ομάδα του Απόλλωνα όπου συνεργάστηκε με την προπονήτρια Λεγάτου Ελένη και κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων. Στην συνέχεια μεταπήδησε στην ΕΑΠ Πατρών οπού αγωνίστηκε έως και την προηγούμενη χρονιά κατακτώντας και το πρωτάθλημα Πελοποννήσου . Είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Φιλολογίας στο τρίτο έτος.