Τοπικά

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Εκφράζω το σεβασμό και την πίστη μου στην απόφασή του Αλέξη Τσίπρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τοποθέτηση επί της απόφασης του τ. Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα να κρατήσει την έδρα στην Αχαΐα , έκανε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. αναλυτικά αναφέρει : 

Χθες, ο σύντροφος Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, με ενημέρωσε ότι η απόφαση του είναι να κρατήσει τη βουλευτική έδρα της Αχαΐας. Θέλω με απόλυτη ειλικρίνεια να εκφράσω το σεβασμό και την πίστη μου στην απόφασή του χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Στον πολιτικό χώρο που υπηρετούμε δεν υπάρχουν προσωπικές φιλοδοξίες που να είναι παραπάνω από την πίστη μας και τις προσπάθειές μας για μια κοινωνία δικαιότερη, με τον άνθρωπο να ευημερεί και προοδεύει.

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, συνεχίζουμε με αγωνιστική διάθεση καθώς τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε απαιτούν ενότητα και δουλειά. Το προοδευτικό μέτωπο που θέλουμε να διαμορφώσουμε αποτελεί στρατηγική επιλογή για να μπορέσει η κοινωνία να σταθεί όρθια ενάντια στα σχέδια που απεργάζονται οι συντηρητικοί κύκλοι.

Θέλω να ευχηθώ δύναμη σε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και να τους διαβεβαιώσω ότι εγώ προσωπικά θα βρεθώ στο πλευρό τους, στους χώρους δουλειάς και στον αγώνα όπως πάντα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για τη στήριξη και ενδιαφέρον σας μέχρι και την τελευταία στιγμή!

#ΠροχωράμεΜπροστά
#ΜεΤοΧέριΣτηνΚαρδιά