Αθλητισμός

Α. Οικονομόπουλος – Αλλαγή ομάδας για τον Αχαγιώτη Σέντερ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνεχίζει να ενισχύεται η Νεανική Εστία Μεγαρίδας, η οποία έκανε δικό της και τον Ανδρέα Οικονομόπουλο. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ αποτέλεσε εκ των βασικών συντελεστών της πορείας της Αχαγιάς στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της Μεγαρίδας : 

«Με ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε όλοι στην ΝΕΜ την είδηση της ένταξης του Αντρέα Οικονομόπουλου στην ομάδα μας. Δεν είναι τόσο ότι μας «πλήγωσε» πέρσι με την σπουδαία απόδοση του στην Αχαγιά, στο μεταξύ μας παιχνίδι, όσο η αδιαμφισβήτητη ποιότητά του & το, παρά την μεγάλη εμπειρία του, νεαρό της ηλικίας του (25 χρονών) που έρχεται, όπως λέει & ο τίτλος, να «ομορφύνει» το ρόστερ μας. 

Ο Οικονομόπουλος παίζει με μεγάλη ευχέρεια & ως 4 & ως 5 & το ύψος του 2,07 σε συνάρτηση με το πολύ καλό σουτ του τον καθιστούν πολύτιμο σε κάθε ρόστερ. Αυτό αποδεικνύεται & από το πλούσιο βιογραφικό του, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα με αποκορύφωμα τις σεζόν στην Α1 με Κολοσσό Ρόδου, Ίκαρο Καλλιθέας & Απόλλωνα Πατρών. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Έσπερο Πατρών (Γ’Εθνική), Φίλιππο Βέροιας (Α2) & Αχαγιά (Ε.Σ.Κ.Α.Η, Γ’ Εθνική), που είναι & η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του. Καλωσήρθες Ανδρέα & μην ξεχνάς. Above all, the Team!»