Τοπικά

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας- Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Κάτω Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για ληστεία.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια 19χρονη ημεδαπή, διότι, μετέβη σε εμπορικό κατάστημα 38χρονης ημεδαπής στο Αίγιο και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε πέντε δαχτυλίδια.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, (130) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (600) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 31, 30 και 19 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.