Τοπικά

Συγχαρητήρια του Γιώργου Κουτρουμάνη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων…

…ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Κουτρουμάνης δήλωσε:

«Συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου τις νέες και τους νέους που κατάφεραν να πετύχουν τον πρώτο στόχο της ζωής τους, ως επισφράγισμα μεγάλων κόπων και προσπαθειών.

Οι φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες,αποτελούν ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλες και όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε. Τους εύχομαι να πετύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους, ώστε στο μέλλον να μετουσιωθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για την πατρίδα μας.

Παράλληλα, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους. Εύχομαι να είναι υγιείς και δυνατοί, δίπλα τους σε κάθε αγώνα.

Για όσες και όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή, τους προτρέπω να μην απογοητευτούν και να ξαναπροσπαθήσουν με ψυχραιμία και χωρίς άγχος.

Να είναι σίγουρες και σίγουροι ότι δοκιμασίες και εκπλήξεις θα υπάρξουν ακόμη πολλές, καθώς η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο, ούτε κρίνει οριστικά την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία».