Αθλητισμός

Σε αναζήτηση προπονητή η Αχαγιά ΄82 – Ο Χρήστος Σαράντης δεν συνεχίζει στον πάγκο της Αχαγιάς ΄82

 
 
 
 

Ο Χρήστος Σαράντης δεν συνεχίζει στον πάγκο της Αχαγιάς ΄82 τη νέα σεζόν, όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα με μήνυμα σε προσωπικό λογαριασμό στο facebook.

Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” αναζητούν νέο πρόσωπο για την τεχνική ηγεσία στην δύσκολη και απαιτητική χρονιά που έπεται στον 1ο Νότιο Όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Η ανάρτηση του Σαράντη για την Αχαγιά ΄82:

«Υπερηφάνεια, σεβασμό και χρέος!!!

Αυτά νιώθω αν με ρωτήσετε πως είδα την συνεργασία μου με την Αχαγιά ’82, στο τρίτο πέρασμα μου ως πρώτος προπονητής από την ομάδα. Μια ομάδα που βρίσκομαι μαζί της με μικρά διαστήματα αποχής από το 1984. Η φετινή χρονιά για εμένα είναι επιτυχημένη, η ομάδα πήρε αυτό που πραγματικά αξίζε , έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και αντικειμενικά βλέποντας τα μπάτζετ από τις 3 πρωτοπόρες ομάδες του Πρωταθλήματος, θα καταλάβετε ότι άξια η ομάδα μας τερμάτισε στην 4η θεση.

Ανεβάσαμε το επίπεδο και την νοοτροπία για το μπάσκετ στην πόλη μας , γεμίσαμε γήπεδα με μικρά παιδιά και οικογένειες, γεννήθηκαν νέοι φίλαθλοι, όλα αυτά για μένα είναι κάτι το μεγάλο και αυτό οφείλεται σε όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου στην φετινή χρονιά .

Φεύγω από την ομάδα ως φίλος όπως πάντα και γνωρίζοντας ότι έχω προσφέρει με το παραπάνω και δήλωνω παρών παντού.
Ευελπιστώ σε ακόμα καλύτερες μέρες για όλους και ακόμα καλύτερη συνέχεια στην Αχαγιά 82 Basketball Club»