Τοπικά

Νταβλούρος:Στις 2 Ιουνίου άλλαξε σελίδα η Περιφέρεια μας, στις 7 Ιουλίου αλλάζει σελίδα η Πατρίδα μας!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με τη μεγάλη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλάζει σελίδα και εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Εκ του νικηφόρου αποτελέσματος, ο νέος περιφερειάρχης δικαίωσε απόλυτα την επιλογή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, που είδε στο πρόσωπο του έναν νέο άνθρωπο, ικανό και δημιουργικό, με όραμα για τον τόπο μας και διάθεση αυστηρής προσήλωσης και συνέπειας για την υπηρέτηση του.

Και για τον λόγο αυτό, η νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη αποτελεί ένα σαφές προμήνυμα της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας που επέρχεται στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, με τις οποίες και η πατρίδα μας θα γυρίσει, οριστικά και αμετάκλητα, σελίδα.

Παράλληλα, όμως, πέρα από τα εύσημα που δικαιολογημένα του απονέμουμε και τα συγχαρητήρια που του δίνουμε για την ιστορική νίκη του, οφείλουμε όλες και όλοι να στηρίξουμε το έργο του Νεκτάριου Φαρμάκη, ο οποίος έχει όλα τα εχέγγυα για να αλλάξει θεαματικά τα δεδομένα στην Δυτική Ελλάδα και από Περιφέρεια της ανέχειας και της μιζέριας να την προάγει και να την αναδείξει σε μια Περιφέρεια με αναπτυξιακό πρόσημο.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης με όλες μου τις δυνάμεις, σε κάθε του βήμα, κυρίως στα δύσκολα!