Τοπικά

Χ. Νικολάου: «Καθήκον μας είναι να υπηρετήσουμε το Λαό της Δυτικής Αχαΐας σε όποια θέση και αν μας τοποθέτησε».

συνέντευξη του Δήμαρχου , ΔΕ Λαρισου Δυτικής Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την σύζυγό μου & τα παιδιά μου για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη…

…που μου παρείχαν καθ’ όλη της διάρκειας της θητείας. Τους στενούς συνεργάτες του γραφείου μου για την άψογη ικανότητά τους, τις αμέτρητες ώρες εργασίες τους – τόσο στο δημαρχείο όσο και εκτός – την εμπιστοσύνη τους καθώς και την άριστη σχέση που διαμορφώσαμε.

Ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλες και όλους, τους πολίτες του Δήμου, που στήριξαν την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» την Κυριακή 26 Μαΐου και εμένα στις 2 Ιουνίου. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς & τοπικούς συμβούλους, τους συμβούλους που εξελέγησαν, τους εθελοντές που εργάστηκαν στο εκλογικό μας κέντρο και τους πολίτες που συμπορεύθηκαν και αγωνίστηκαν μαζί μας στην προεκλογική αυτή περίοδο. Δώσαμε έναν δύσκολο, έντιμο, ηθικό, ευγενή και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.

Ο Λαός της Δυτικής Αχαΐας αποφάσισε. Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου, στο νέο Δήμαρχο και εύχομαι καλή και δημιουργική συνεργασία, για το καλό της Δυτικής Αχαΐας . Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι για την Πρόοδο και την Προκοπή και θα συνεχίσω ν’ αγωνίζομαι για να προχωρήσει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στον δρόμο της ανάπτυξης και της προοπτικής και θα είμαι πάντα δίπλα στους συνδημότες μας και στα προβλήματά τους.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πνευματικό μας πατέρα τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο και την ιερατική κοινότητα για την αμέριστη στήριξη τους καθώς και την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλη την διάρκεια της θητείας. Ευχαριστώ τα στελέχη των υπηρεσιών της Αιρετής Περιφέρειας, τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδος – Ιονίου και τα στελέχη των υπηρεσιών του, όλα τα στελέχη και τους υπηρετούντες στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική, στο Δασαρχείο, το Λιμενικό, όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και τους εθελοντές της ΣΕΔΙΠ.

Συνεχίζουμε με ήθος, σεβασμό, πίστη και πείσμα για την ανάπτυξη της Δυτικής Αχαΐας.