Τοπικά

Ο Γιάννης Κριμπάς στηρίζει τον Σπύρο Μυλωνά

Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Τη στήριξή του στον Σπύρο Μυλωνά ανακοίνωσε ο Γιάννης Κριμπάς, αναφέροντας:

“Φίλες και Φίλοι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας,

Γνωρίζετε ότι ήμουν και παραμένω ένας ανήσυχος και ασυμβίβαστος άνθρωπος λέγοντας πάντα φωναχτά εκείνο που σκέφτομαι χωρίς περιστροφές και εξωραϊσμούς, από τη θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και από την εν γένει συμπεριφορά μου στην ζωή.

Η αγανάκτηση των συμπολιτών μου μετά από τα πέντε έτη της παρούσας δημοτικής αρχής με αναγκάζουν να πάρω θέση για την κρίσιμη εκλογή της Κυριακής.

Συχνά ακούμε να λένε όλοι ίδιοι είναι και δυστυχώς ο πολίτης έχει απόλυτο δίκιο. Ήρθε όμως η ώρα και ο δήμος μας να βρει δήμαρχο με ικανότητα, ήθος και αξιοπρέπεια που δεν θα είναι δέσμιος ορισμένων εκλεκτών αλλά παρών σε κάθε χωριό. Ανθρώπινος, συνεργάσιμος, αποτελεσματικός, που θα αφουγκράζεται τον πολίτη.

Αυτό είναι το κυρίαρχο κριτήριο μου για την επιλογή δημάρχου.

Δεν θέλω δήμαρχο που θα αποδειχθεί ασυνεπής απέναντι σε αυτά που έχει υποσχεθεί. Που όταν αναλάβει θα γίνει ξαφνικά, αλάνθαστος ως πάπας και θα αποφασίζει μόνος του. Θέλω δήμαρχο αληθινό και εργατικό. Ο νέος δήμαρχος θα πρέπει να πει στον δημότη «τέρμα στη λογική των πελατειακών σχέσεων, μια σχέση που αιχμαλωτίζει τον πολίτη και ιδιαίτερα τους νέους».

Από το νέο δήμαρχο θέλει ο πολίτης να ακούει αλήθειες έστω και αν αυτές είναι σκληρές. Αλλά και ο πολίτης θα πρέπει να πει τέρμα στους δημάρχους που υπακούν στο νόμο της δύναμης και των διασυνδέσεων και όχι στο νομό της διαφάνειας.

Θεωρώ ότι ο Δήμαρχος που θα επιλέξουμε θα πρέπει να έχει χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν το δήμο μας να αναπτυχθεί και πιστεύω ακράδαντα ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Θέλω δήμαρχο για το δήμο μας και θα υποστηρίξω, έναν άνθρωπο:

 Νέο και άφθαρτο, όχι στην ηλικία αλλά νέο στις ιδέες και στον προγραμματισμό.
 Να έχει όραμα, να αγαπάει τον τόπο και κυρίως να θέλει να τον αλλάξει προς όφελος του δημότη.
 Θα υποστηρίξω έναν άνθρωπο που θα σέβεται την λαϊκή εντολή και δεν θα την καταπατά.

Μετά από όλα τα παραπάνω, θέλω να κλείσω λέγοντας ότι εγώ, ο φίλος σας ο Γιάννης ο Κριμπάς αποφάσισα, να στηρίξω τον συντοπίτη μας Σπύρο Μυλωνά για την θέση του Δημάρχου γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται να έχεις μεράκι και καημό για τον τόπο σου και όχι για τον εαυτό σου”.