Τοπικά

Περιοδείες του Γιώργου Κουτρουμάνη σε Καλάβρυτα και Κλειτορία

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Οικονομικού  Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Κουτρουμάνης, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του.

Αρχικά ο Γιώργος Κουτρουμάνης μετέβη στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, όπου είχε μια μακρά και εποικοδομητική συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της μαρτυρικής πόλης και Διευθυντή του Συνεταιρισμού, κ. Θανάση Παπαδόπουλο. Εκτός από τις συναντήσεις με τους υπαλλήλους των διοικητικών υπηρεσιών του Συνεταιρισμού, είχε συνάντηση και με τους εργαζομένους στις γραμμές παραγωγής, του πρότυπου Συνεταιρισμού, ο οποίος με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που παράγει στηρίζει την οικονομία της περιοχής και έχει κρατήσει τους νέους στην επαρχία Καλαβρύτων.

Ακολούθως ο Γιώργος Κουτρουμάνης, μετέβη στο δημαρχείο Καλαβρύτων, όπου συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τον νυν Δήμαρχο, κ. Γιώργο Λαζουρά για το έργο της Δημοτικής αρχής, όπως και με τους εργαζομένους στις υπηρεσίες του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κουτρουμάνης εκτός του ότι κατάγεται από τα Καλάβρυτα, και συγκεκριμένα από τον Μικρό Ποντιά, δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στην περιοχή από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ως ορκωτός Ελεγκτής.

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η επαρχία Καλαβρύτων είναι προικισμένη με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως πολιτιστική κληρονομία, το χιονοδρομικό κέντρο, καταπράσινους ορεινούς όγκους, τα οποία με την βελτίωση του οδικού δικτύου θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Τέλος, τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό των Καλαβρυτινών, αρωγός και συμπαραστάτης τους σε κάθε τους πρόβλημα, αφού η αγάπη του για τον τόπο του είναι σε όλους γνωστή.

Αύριο, ο κ. Κουτρουμάνης θα περιοδεύσει στις περιοχές Κλειτορία, Δάφνη, Πάος, Τριπόταμα.