Τοπικά

Δ. Γκοτσούλιας: “Θα διαψευστούν όσοι διακινούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσης Γκοτσούλιας, απαντά και σε όλους όσοι διακινούς σενάρια επιστημονικής φαντασίας σχετικά με τη συνεργασία της παράταξής του με τον νέο Δήμαρχο, Σπύρο Μυλωνά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκοτσούλιας, αναφέρει “Οι εκλογές της Κυριακής σύμφωνα με την ετυμηγορία του λαού της Δυτικής Αχαίας εξέλεξαν με συντριπτική πλειοψηφία Δήμαρχο για την επόμενη τετραετία τον Σπύρο Μυλωνά.

Απεδείχθη κατ’ αρχάς ότι η θέση της παράταξης μας “Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων – Νέοι Ορίζοντες” η οποία το 2014 πήρε το 50% των πολιτών , στα πλαίσια των απαιτούμενων συνεργασιών, να κινηθεί εξ αρχής στην δημιουργία μιας μεγάλης πολυσυλλεκτικής δημοκρατικής και ανανεωμένης παράταξης που θα έδινε την απαιτούμενη φρεσκάδα που είχε ανάγκη ο τόπος.

Μέσα από τις όποιες διαφωνίες υπήρξαν οι οποίες είναι θεμιτές και εύλογες στην βάση τους, προσωπικά διαισθανόμενος τον κίνδυνο ακυβερνησίας στον Δήμο ( βλέπε π.χ Ζέρβας Θεσσαλονίκη Δήμαρχος με επτά εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους από τους 26 που απαιτεί κατ’ ελάχιστον να έχεις ως πλειοψηφία), πρότεινα ευθέως την συνεργασία με την παράταξή Μυλωνά.

Όσοι διερωτώνται και πονηρά σκεπτόμενοι ποια ήταν τα κίνητρα που με οδήγησαν στην κίνηση αυτή, η οποία πήρε την έγκριση της συντριπτικής πλειοψηφίας την παράταξης μας, απαντώ ευθέως η αλλαγή πορείας τού τόπου και η αγάπη μου για αυτό που υπηρέτησα με σθένος επί τριάντα χρόνια.

Αυτοί που διακινούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας ότι υπήρχαν προσωπικοί λόγοι θα διαψευσθούν οικτρά και θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά όπως και στο παρελθόν, ότι το μόνο που θα επιδιώξω είναι να βοηθήσω, να δίνω και όχι να παίρνω.

Η ιστορία γράφεται από αυτά που κάνεις και μέχρι τώρα την πορεία μου, το ήθος μου, την ανιδιοτέλεια μου και την δημοκρατική μου συμπεριφορά την αναγνωρίζουν οι πάντες.

Όλοι συμβάλλουμε και με την συμπαράταξη και των άλλων παρατάξεων θα αλλάξουμε την πορεία του τόπου και στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας”.