Τοπικά

Ο Ιάσονας Φωτήλας μας δίνει ραντεβού απόψε στο ηλιακό των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στο ηλιακό ρολόι της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, το σημείο όπου κλείνουν ραντεβού όλες οι γενιές των Πατρινών, δίνει ραντεβού και ο Ιάσονας Φωτήλας στους πολίτες της Πάτρας, σήμερα το βράδυ για την κορυφαία προεκλογική του εκδήλωση.

Ο βουλευτής Αχαΐας και αν. Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε το συγκεκριμένο συμβολικό σημείο της πόλης για να «κλειδώσει» το ραντεβού της Αχαΐας με το ιστορικό ξημέρωμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά και το προσωπικό του ραντεβού με μία νέα περίοδο ευθύνης και χρέους έναντι των πολιτών της περιοχής.

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας που θα ανήκει σε όλους τους Έλληνες, φυσικά και στους Αχαιούς. Εκεί, στο ηλιακό λοιπόν, θα μηδενίσουμε το χρόνο και θα αποφασίσουμε ότι στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε όλοι μαζί για μία νέα εποχή και μία καλύτερη ζωή» αναφέρει ο κ. Φωτήλας, που περιμένει όλες και όλους στο κάτω μέρος των Ψηλαλωνίων, στις 8.30 μ.μ.

Σε μία εκδήλωση διαφορετική. Χωρίς σημαίες και αφίσες. Αλλά με θέα! Στην Πάτρα και στο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Στο γαλάζιο της ελπίδας. Και με λόγια καρδιάς για το σήμερα και το αύριο της πόλης και του νομού.

Ραντεβού στο ηλιακό, λοιπόν!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ

Στα Σελιανίτικα Αιγίου βρέθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και αν. Τομεάρχης Υγείας, Ιάσονας Φωτήλας, όπου είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με πολίτες της περιοχής και να συνομιλήσει μαζί τους.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, η ενημέρωση για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, με εμφανή την αγωνία των πολιτών για ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, αλλά και την ελπίδα ότι η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πετύχει την αναγκαία οικονομική και κοινωνική ανάταξη.

Ο κ. Φωτήλας αναφέρθηκε στο νέο οικονομικό μείγμα που θα υιοθετήσει η Νέα Δημοκρατία, στρέφοντας την «πυξίδα» προς τον κόσμο της παραγωγής, καθώς και στις δυνατότητες που έχει η περιοχή της Αιγάλειας, υιοθετώντας ένα σύγχρονο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό.