Τοπικά

Επίσκεψη του Γιώργου Κουτρουμάνη στον Αμβρόσιο και σε επιχειρήσεις του Αιγίου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο …

…επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, στο πλαίσιο των προεκλογικών δραστηριοτήτων του.

Στη συνομιλία που είχε με τον κ.κ. Αμβρόσιο, αφού αναφέρθηκε εκτενώς στους ισχυρούς δεσμούς που διέπουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης εξέφρασε μεταξύ άλλων την ευχή οι εργασίες για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού της Παναγίας Τρυπητής να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Στη συνέχεια, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης επισκέφθηκε δυο υγιέστατες επιχειρήσεις του Αιγίου, οι οποίες παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες δραστηριοποιούνται με επιτυχία στους τομείς τους έχοντας ως έδρα το Αίγιο.
Συγκεκριμένα ο κ. Γ. Κουτρουμάνης μετέβη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΤΡΙΨΑΣ Α.Ε, που έχει ως αντικείμενο της τη συγκέντρωση, επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση προϊόντων της ελιάς, καθώς και στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕΒΕ.

Κατά τη διάρκεια των προαναφερόμενων επισκέψεων του ο κ. Γ. Κουτρουμάνης είχε επαφές με τις διοικήσεις και το προσωπικό των επιχειρήσεων, στις οποίες επεσήμανε τη μεγάλη σημασία που δίνει η Νέα Δημοκρατία στην ενίσχυση του επιχειρείν με τη μείωση της φορολογίας και την παροχή κινήτρων για νέες επενδύσεις.

Ακολούθως, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο του Αιγίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες, αναφερόμενος συνοπτικά στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελεί μονόδρομο για να εισέλθει η χώρα σε μια αναπτυξιακή τροχιά, αλλά και στην αναγκαιότητα να δοθεί ισχυρή λαϊκή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να το υλοποιήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου ο κ. Γ. Κουτρουμάνης θα μιλήσει σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στο Αίγιο, που θα πραγματοποιηθεί, στις 9 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης».