Αθλητισμός

Στις 15/7 ο απολογισμός της Δύμης, “αποχαιρέτησε” τον Παλισίδη

 
 
 
 
Ο καθιερωμένος απολογισμός του Α.Ο. Δύμης ΄07 θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 15 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Γυμνάσιο της Κάτω Αχαϊας και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Παράλληλα οι «μπλε» ευχαρίστησαν τον Χρήστο Παλισίδη για τα 3 χρόνια συνεργασίας τους, αφού ο γκαρντ θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε άλλο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης για τον ετήσιο απολογισμό:

«Η καθιερωμένη εκδήλωση του απολογισμού θα λάβει χώρα και φέτος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας, στις 15 Ιούλιου 2019, ώρα 21:00.

Η λήξη της φετινής περιόδου αποτελεί ορόσημο καθώς ένας  δωδεκαετής κύκλος δράσεων και γνήσιου αθλητικού έργου ολοκληρώνεται.Παράλληλα όμως ξεκινά μια νέα περίοδος, όπου η αθλητική μας οικογένεια, γεμάτη εμπειρία, ικανά στελέχη και ξεκάθαρες αντιλήψεις είναι έτοιμη να προσφέρει τα μέγιστα στην νέα γενιά συνεχίζοντας να αφήνει το στίγμα της στο αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

 Προσκαλούμε όλους τους φίλους, τους συνεργάτες, τα σωματεία, τους φορείς και τους οργανισμούς που συνεργαστήκαμε τόσο την φετινή αγωνιστική περίοδο όσο και τα τελευταία 12 χρόνια λειτουργίας του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07. Όλοι μαζί θα κάνουμε μια επισκοπή στις δράσεις που δημιουργήσαμε έως τώρα καθώς και μια προεπισκόπηση στο έργο που σχεδιάζουμε να παράγουμε τα επόμενα χρόνια.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.»

Με εκτίμηση,

Δ.Σ  Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07  |

aodymis07@gmail.com|