Αθλητισμός

Γενική Συνέλευση Αχαϊκής – Σε καλό κλίμα και με προοπτική για το μέλλον

 
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε χθες η τρίτη Γ.Σ. της Αχαϊκής και το westcity.gr έδωσε το παρόν στη σημαντική αυτή συνάντηση, που αφορούσε την επόμενη ημέρα της ιστορικής ομάδας.

Σε λίγους μήνες τα “καναρίνια” συμπληρώνουν 100 χρόνια από την ίδρυση τους και η νέα χρονιά σηματοδοτεί επιτυχίες, κάτι δηλαδή σαν την φετινή, όπου οι “κιτρινόμαυροι” διεκδίκησαν σχεδόν μέχρι τέλους την άνοδο.

Αρκετά πρόσωπα παραβρέθηκαν χθες στην Γ.Σ. (θα μπορούσε και καλύτερα), ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι θα “τραβήξουν κουπί” και του χρόνου και η Αχαϊκή θα παλέψει για στόχους, που συνάδουν παράλληλα με την ιστορία της.

Από την νεοεκλεχθείσα δημοτική αρχή έδωσαν το παρόν ο κ. Σπύρος Μυλωνάς με αντιπροσωπεία συμβούλων , ενώ από την ΑΚΙΔΑ παρευέθηκε ο κ. Παναγιώτης Κουνάβης.

Κοινή γραμμή όλων είναι η στήριξη του ιστορικού σωματείου στο βαθμό που ο καθένας μπορεί να προσφέρει. Η γενική συνέλευση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η Διοίκηση ευχαρίστησε από χορηγούς μέχρι και τους πολίτες που συμμετέχουν στη ΣΥΝ-Διαδρομή , για την συνεισφορά στην ομάδα της Αχαϊκής.