Αθλητισμός

MVP του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

 
 
 
 
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε αυτό που του άξιζε και αναδείχθηκε MVP στο φετινό ΝΒΑ με τα Μ.Μ.Ε. να τον επιλέγουν με διαφορά (77%) από τους Χάρντεν και Τζορτζ.

Ο “Greek Freak” ήταν εντυπωσιακός και σημείωσε απίστευτα πράγματα τη φετινή σεζόν (27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 32.8 λεπτά συμμετοχής), με τα «ελάφια» να φτάνουν μέχρι τους τελικούς της Ανατολής και παράλληλα κατείχαν και το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια με 60 νίκες και 22 ήττες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την επιτυχία του:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο για να βρίσκομαι στη θέση που βρίσκομαι σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με έβαλε σε αυτή τη θέση, όλα αυτά τα κάνω με τη βοήθειά του. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, πρώτα από όλα τους συμπαίκτες μου, χρειάζεται περισσότερο από έναν παίκτη για να κερδίσει 61 παιχνίδια. Όλοι ήταν έτοιμοι να έρθουν στον πόλεμο μαζί μου. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο που μας πίεζε καθημερινά και μας δίδαξε αυτά που κάνουν καθημερινά για εμάς.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των Μπακς, οι οποίοι πίστεψαν σε εμένα που ήμουν 18 όταν ήμουν στην Ελλάδα. Με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη του Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με στηρίζουν. Τώρα είναι 6 το πρωί στην Ελλάδα και μένουν ξύπνιοι για να με παρακολουθήσουν.»