Τοπικά

Σύλληψη τριών αλλοδαπών στην Κάτω Αχαΐα για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 26, 29 και 23 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για ενδοοικογενειακή βία.

Τέλος, εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που διαπράχθηκε προχθές το μεσημέρι, σε οικία στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο 16χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία 28χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (1.100)  ευρώ.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.