Τοπικά

Χ. Αλεξοπούλου: Συγχαρητήρια στη ΔΑΚΕ για τη νίκη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συγχαρητήρια στη ΔΑΚΕ, τη συνδικαλιστική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας…

…για τη μεγάλη νίκη της στις εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων στους Συλλόγους Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας, οι οποίες διεξήχθησαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου, απηύθυνε η Χριστίνα Αλεξοπούλου, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τις ευρωπαϊκές, τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές, μια ακόμα απόδειξη για την πολιτική αλλαγή που έρχεται στην πατρίδα μας, είναι η νίκη της ΔΑΚΕ στις αρχαιρεσίες των εκπαιδευτικών.

Έχοντας υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες των πειραματισμών, της ανευθυνότητας, της αναξιοκρατίας και των ιδεοληψιών της σημερινής κυβέρνησης για 4,5 χρόνια, η ελληνική παιδεία ασφυκτιά. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την εκπαίδευση, όλων των βαθμίδων, θα της προσφέρει το οξυγόνο που χρειάζεται για να αναζωογονηθεί και να διαπρέψει στον 21ο αιώνα. Για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, αντί να οπισθοδρομεί προς ένα παρελθόν που όλος ο πολιτισμένος κόσμος έχει προ πολλού απορρίψει.

Θερμά συγχαρητήρια στην παράταξή μας, τη ΔΑΚΕ, για την αγωνιστικότητα, την πρωτοπορία και την νίκη που πανάξια πέτυχε. Το αύριο που έρχεται είναι πιο φωτεινό, πιο δημιουργικό για όλους μας, ξεκινώντας από τα νέα παιδιά, για τα οποία άλλωστε το προετοιμάζουμε», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.