Τοπικά

Αλεξοπούλου: Διαβατήριο οι εισαγωγικές εξετάσεις

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με αφορμή την έναρξη των εισαγωγικών εξετάσεων των τελειόφοιτων μαθητών του Λυκείου, η Χριστίνα Αλεξοπούλου απευθυνόμενη στους εξεταζόμενους μαθητές έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους μαθητές που θα διαγωνιστούν με σκοπό την εισαγωγή στις σχολέςτης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στη μακρά περίοδο μελέτης και προετοιμασίας που προηγήθηκε, εσείς αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες, οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί σας, αγωνιστήκατε σκληρά ο καθένας από το δικό του μετερίζι για την στιγμή αυτή. Σήμερα, απομένει η νηφαλιότητα και η ψυχραιμία τη στιγμή των γραπτών εξετάσεων, για να σφραγίσετε το διαβατήριο της επιτυχίας.

Μην ξεχνάτε όμως, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας που θα κληθείτε να δώσετε, δεν είναι ημοναδική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη ζωή σας για πρόοδο και εξέλιξη. Αντιθέτως, το μεγάλο, το συναρπαστικό ταξίδι της ενήλικης ζωής, μόλις τώρα ξεκινάει. Σας θέλουμε συμμάχους και συναγωνιστές στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας», συμπλήρωσε η κυρία Αλεξοπούλου.