Τοπικά

Καλό μήνα στην Πάτρα με τον… πονοκέφαλο της εξεταστικής να ξεκινά!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μπορεί οι εκλογές να έχουν κρατήσει το ενδιαφέρον για τους περισσότερους από εμάς, όμως, οι φοιτητές έχουν άλλους μπελάδες και άλλες ανησυχίες.

Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαΐου και οι χιλιάδες σπουδαστές της Πάτρας θα πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εξεταστική περίοδο, σε περίπτωση που θέλουν να περάσουν κάποιο μάθημα, καταφέρνοντας να δουν στον ορίζοντα το φως του πτυχίου.

Η εξεταστική περίοδος ξεκινά στις 10 Ιουνίου και ήδη τα καφέ αναγνωστήρια της Πάτρας στα οποία μελετούν ομαδικά οι φοιτητές έχουν γεμίσει από κόσμο. Νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια διαβάζουν παρέα με τα laptop τους στα αναγνωστήρια καφέ που στο μεταξύ έχουν διαμορφώσει τους χώρους τους για αυτή την περίοδο κατάλληλα, έτσι ώστε να βοηθήσουν τους θαμώνες τους στην μελέτη τους.

Είναι μία συνηθισμένη εικόνα που βλέπει κανείς τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, μια πόλη που ως γνωστόν, ζει από τους φοιτητές της. Καλό μήνα λοιπόν για τους σπουδαστές της Πάτρας με τον πονοκέφαλο της εξεταστικής να ξεκινά…