Αθλητισμός

Γιώργος Λυκούδης – Ένας πρωταθλητής στα Αστέρια Αχαιας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την μεγαλύτερη τους στιγμή ζούνε τα Αστέρια Αχαϊας αφού ο σύλλογος συμφώνησε με τον καταξιωμένο Θεσσαλονικιό προπονητή Γιώργο Λυκούδη.

Ο 55χρονος προπονητής έδωσε τα χέρια με τον σύλλογο και πλέον όλα βαδίζουν σε μια νέα Βολεϋμπολική εποχή για την Δυτική Αχαϊα, κατι για το οποίο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα ο Αχαγιώτικος σύλλογος μετα το κορύφωμα της πρώτης δεκαετίας της σύντομης δημιουργίας τους.

Ο Coach Λυκούδης είναι συντοπίτης μας, εγκατεστημένος στη περιοχή της Δυτικής Αχαϊας απο το 2012 ο ίδιος και η οικογενεία του. Σε πολλές συζητήσεις του έχει αναφέρει την αγάπη του για την Δυτική Αχαϊα και μάλιστα το δείχνει παντού και καθημερινά στη πόλη όπου βρίσκεται. Η γυναίκα του η Coach Ράνια Πανουτσοπούλου έχει αναλάβει απο τον Δεκέμβριο του 2016 τα τμήματα των Ακαδημιών του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας με πολύ καλό έργο σε ακαδημίες και αγωνιστικά τμήματα.

Ο Coach Γιώργος Λυκούδης ανήκει στην Χρυσή γενιά του Ελληνικού Βόλεϋ τοσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής. Για το βιογραφικό του μπορείτε να μεταβείτε στο Βιογραφικό Γιώργου Λυκούδη.

Αξίζει να σημιωθεί ότι η συνεργασία του coach Λυκούδη σηματοδοτεί την δημιουργία ομάδας Νέων γυναικών που θα δώσει σημαντική συνέχεια στο όμορφο έργο που έχουν δημιουργήσει η Coach Ράνια και ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϋ Θάνος Τσάμης.

Άπαντες στα Αστέρια Αχαϊας στο άκουσμα της θετικής απάντησης του coach ένιωσαν δέος διότι προκείτε για μια μεγάλη προσωπικότητα του Ελληνικού Βόλεϋ. Ηρθε για να κάνει πραγματικά αυτο που αγαπάει για το όμορφο άθλημα, στον τοπο που αγάπησε , την Δυτικη Αχαΐα.

Την Δευτέρα στις 24/6 και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου μας(Ράχης 22), έχει προγραμματιστεί συνάντηση με γονείς και αθλητές καθώς θα γίνει και παρουσίαση του νέου coach και προπονητικού προγράμματος. Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους και στα ΜΜΕ.