Τοπικά

Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών – Το Σάββατο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας , σε αργία ο Χρήστος Νικολάου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την “πυξίδα” να δείχνει μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή, η παράταξη του Χρήστου Νικολάου ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, εγκαινιάζει το εκλογικό της κέντρο που βρίσκεται στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας στην πλατεία Δημοκρατίας.

Σε έναν φιλόξενο χώρο, όπου εδώ και ένα περίπου μήνα που λειτουργεί το εκλογικό μας κέντρο, έχει γίνει το στέκι των συμπολιτών μας, συνοδοιπόρων, συνεργατών και εθελοντών που έχουν ένα και μόνο κοινό στόχο. Την προκοπή του τόπου χωρίς διχόνοιες, μιζέρια και πισωγυρίσματα.

Το Σάββατο ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και εκ νέου υποψήφιος, καλεί όλους εσάς να σταθείτε και πάλι δίπλα του. Ως ισχυροί συνοδοιπόροι σε μια ακόμη πιο δυναμική συνέχεια και ολοκλήρωση του προγράμματος υλοποίησης των έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στις 8:30 το βράδυ, πραγματοποιούμε τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου και καλούμε όλο τον κόσμο που ξέρουμε ότι είναι μαζί μας, να φωνάξουμε δυνατά με όλη τη δύναμη της φωνής μας. “Η νίκη είναι δική μας από την πρώτη Κυριακή”.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με την κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου, ο οποίος θα αναλύσει τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης, θα προχωρήσει στον μέχρι σήμερα απολογισμό του έργου ενώ θα παρουσιάσει και τους υποψηφίους της παράταξης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συνδυασμός ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που κατατέθηκε προ ημερών στο Πρωτοδικείο Πατρών, περιλαμβάνει πλήθος άξιων και ενεργών συμπολιτών μας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς είναι πλήρης η εκπροσώπηση σε δημοτικό και σε τοπικό επίπεδο. «Αυτός ο πληρέστατος συνδυασμός είναι της Νίκης και της Προοπτικής για την περιοχή μας. Η Δυτική Αχαΐα αξίζει και θα πάει μπροστά. Δικός μας γνώμονας μόνο το κοινό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας», δήλωσε ο Χρήστος Νικολάου.