Τοπικά

Σοφία Νταλάπα Κανελλοπούλου : Γιατί εμπιστεύομαι τον Σπύρο Μυλωνά

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αυτές οι εκλογές είναι μια μοναδική πρόκληση και μια μεγάλη ευκαιρία για το Δήμο μας.

Είναι μία πρόκληση γιατί πρέπει ο δήμος να ξαναστηθεί, να αναδιοργανωθεί, να λειτουργήσει σωστά, να ανταπεξέλθει επιτέλους στις απαιτήσεις των δημοτών στον 21ο αιώνα. Και είναι μία ευκαιρία γιατί πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους από το τέλμα των τελευταίων ετών ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά με αισιοδοξία, προοπτική και ανάπτυξη.

Γιατί ο τόπος που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και δραστηριοποιούμαστε έχει όλα τα προαπαιτούμενα. Έχει γεωργία, κτηνοτροφία, επιχειρήσεις, εμπόριο, τουρισμό. Έχει πολιτισμό και ιστορία. Έχει μοναδικού κάλλους φυσικά τοπία. Ο Σπύρος Μυλωνάς ένας εργατικός, τίμιος, ηθικός άνθρωπος με πρόγραμμα και όραμα για τον τόπο μας. Ο Σπύρος Μυλωνάς αξίζει, γιατί σε αυτή την προσπάθεια έχει δίπλα του ανθρώπους άξιους, ικανούς, σοβαρούς, έντιμους. Έχει νέους με όρεξη και γνώσεις, έχει ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία. Μα πάνω και πέρα από όλα, έχει ανθρώπους με θέληση και όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά.

Στις 26 Μαΐου οφείλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο μας για να επανέλθει η αισιοδοξία και η ελπίδα. Γιατί το αξίζουμε όλοι μας!! Γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας, στους γονείς μας, στον τόπο μας! Η ψήφος είναι η δύναμη του ενός.

Χιλιάδες ψήφοι μαζί είναι η δύναμη όλων για να αλλάξουμε το παρόν και το μέλλον μας!