Τοπικά

Περικλής Σκόνδρας: “Η πανέμορφη περιοχή της Καλόγριας ξεχασμένη στο έλεός της”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παίρνω  μέρος σε αυτές τις εκλογές για πρώτη φορά, αηδιασμένος και αγανακτισμένος από την αδιαφορία που δείχνει η τωρινή δημοτική αρχή στην Δυτική Αχαΐα προς τον απλό δημότη και τα προβλήματά του.

Δυστυχώς η δημοτική αρχή είναι μακριά από την καθημερινότητα του δημότη, όλο αυτό το διάστημα της 4ετιας. Ασχολούμαι με τον τουρισμό σε μια πανέμορφη περιοχή στην Καλόγρια με πολλά προβλήματα, ξεχασμένη στο έλεός της.

Δρόμοι σε κακό χάλι, η γέφυρα έτοιμη να πέσει, από το 2018 το καλοκαίρι τα λεωφορεία έχουν σταματήσει την διέλευσή της και ο κόσμος που θέλει να φτάσει στην παραλία πρέπει να διανύσει απόσταση ενός χιλιομέτρου. Σε έναν δρόμο χωρίς πεζοδρόμια με κίνδυνο τη ζωή του.

Επίσης συχνές είναι οι διακοπές του νερού εν μέσω της τουριστικής περιόδου. Οι κάδοι απορριμμάτων δεν είναι επαρκείς, ενώ η καθαριότητα της παραλίας έχει αφεθεί στην καλή πρόθεση του κάθε επιχειρηματία.

Καμία μέριμνα, καμία δράση δυστυχώς! Είναι καιρός ο δημότης να καταλάβει ότι η ψήφος του πρέπει να είναι απόλυτα συνειδητή και ελεγχόμενη, εάν θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο!

Περικλής Σκόνδρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας με τον συνδυασμό ΕΛ.ΠΙ.ΔΑ.