Τοπικά

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος: Φαρμάκης – Κατσιφάρας στο δεύτερο γύρο

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στο δεύτερο γύρο θα κριθεί το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Στο 29,4% των Εκλογικών Τμημάτων στη Δυτική Ελλάδα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Όλα από την αρχή – ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ: 35,24%

Κατσιφάρας Απόστολος – ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Δικαίωμα στην πρόοδο: 32,86%

Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος – “Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ!”: 12,88%

Καραθανασόπουλος Νικόλαος – ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 8,79%

Χατζηλάμπρου Βασίλειος – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 3,43%

Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 2,70%

Νικολακόπουλος Ανδρέας – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 2,68%

Κοσίνας Χρήστος – ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 1,42%

ΦΑΡΜΑΚΗΣ: «Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ»

Μία περίπου ώρα μετά τα μεσύναχτα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Πάτρας και δήλωσε τα εξής: «Είναι μέρα χαράς. Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έστειλαν σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής. Η αλλαγή δεν είναι δική μας απαίτηση, είναι απαίτηση των απλών ανθρώπων του τόπου μας και ιδιαίτερα των δημιουργικών δυνάμεων, των νέων και των μη προνομιούχων. Και η αλλαγή αυτή θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή με πίστη και αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του τόπου μας, ώστε σε μία εβδομάδα να ξημερώσει μια νέα εποχή για την Δυτική Ελλάδα. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εκείνους που άκουσαν και πίστεψαν το μήνυμα μας και την επόμενη Κυριακή τους καλώ όλους πάλι στις κάλπες. Και μαζί καλώ και κάθε πολίτη που μπορεί σήμερα να έκανε  μια διαφορετική επιλογή αλλά σε επτά μέρες θα είμαστε όλοι μαζί. Γιατί εμείς το λέμε και το εννοούμε :Όλοι μαζί θα φέρουμε την νέα εποχή στην Δυτική Ελλάδα. Όλοι μαζί!  Όλα από την Αρχή!!!».

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: “ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ”

Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που σήμερα με την ψήφο τους μάς έδωσαν δύναμη και αισιοδοξία εν’ όψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών την Κυριακή. Απ’ την Δευτέρα ξεκινάμε ένα νέο κύκλο συναντήσεων με όλους τους συμπολίτες μας σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας. Συζητάμε ξανά για το σήμερα και το αύριο της Δυτικής Ελλάδας, με όσους μας ψήφισαν αλλά και με όσους στον πρώτο γύρο των εκλογών πήραν την απόφαση να κάνουν μια διαφορετική επιλογή.  Σ’ όλη την διαδρομή μας, σ’ όλη την πορεία μας στην διοίκηση της Περιφέρειας αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν στεγανά και διακρίσεις, δεν υπάρχουν χρώματα και διαχωριστικές γραμμές παρά μόνο ανοικτές πόρτες, ανοικτές αντιλήψεις, καθαρές κουβέντες, έντιμες συμπεριφορές και ειλικρίνεια. Αυτά ήταν τα όπλα μας. Έτσι πορευτήκαμε. Και έτσι θα πορευτούμε και μετά την νίκη της προσεχούς Κυριακής».