Τοπικά

Ο Φώτης Καρύδας υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα της Κάτω Αχαΐας

Φώτης Καρύδας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Φώτης Καρύδας , ακόμη ένα άτομο ενεργό και με πλούσια παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα , συστρατεύεται με το Σπύρο Μυλωνά και την παράταξη Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα.

Αναλυτικά : 

Απόφοιτος του ΤΕΕ του τμήματος Ηλεκτρονικής Απόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά της σχολής ΣΤΕΦ του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών Μιλάω Αγγλικά. Εργάζομαι σε τουριστική επιχείριση που εδρεύει στον Κάτω Αλισσό. Συμμετέχω σε συλλόγους καθ ολη την διάρκεια των σπουδών μου και από το 2015 συμμετέχω ενεργά στον Ε.Σ.Κ.Α, ως πρόεδρος την περίοδο 2015-2017 και νυν Αντιπρόεδρος.

Γιατί δέχθηκα την πρόταση του Σπύρου Μυλωνά:

Δέχθηκα γιατί θεωρώ πως δεν φτάνει ένας νέος άνθρωπος να κάθεται αποστασιοποιημενος από τα κοινά, ασκώντας μόνο κριτική, αλλά να συμμετέχει ενεργά. Δέχθηκα την υποψηφιότητα μου για την Δημοτική κοινότητα της Κάτω Αχαΐας, γνωρίζοντας πως πολλοί θα δυσανασχετησουν, μιας και δεν ζω στην Κάτω Αχαΐα, αλλά στον Κάτω Αλισσό. Αυτό που πιστεύω είναι πως η Κάτω Αχαΐα, η πρωτεύουσα του Δήμου μας, είναι το σημείο όπου όλοι οι δημότες της δυτικής Αχαΐας έχουν άμεση σχέση και εξάρτηση από αυτήν, άρα θεωρώ πως θα ήταν χρήσιμη μια άποψη η οποία θα είναι από κάποιον που βλέπει τα πράγματα από μια άλλη ματιά.