Τοπικά

Νταβλούρος: Πάμε για την πρώτη μεγάλη νίκη!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας…

…έδωσε το σύνθημα για μια εμφατική επικράτηση του κόμματος μας στις ευρωεκλογές, στην πρώτη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας.

Μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, θα λέγαμε ότι πρόκειται για το πρώτο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα που θα δώσουμε ώστε να νικήσουμε και να έλθουμε σε θέση κυβερνητικής ευθύνης για να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Και σ’ αυτό το πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέτοιο, που να μην αφήνει καμία αμφιβολία για την τελική νίκη μας, που θα συνεπάγεται την έναρξη μιας εργώδους προσπάθειας για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, κυρίως όμως επιζητούν οι εξαπατηθέντες και δοκιμαζόμενοι από την ανάλγητη κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πολίτες.

Η κοινωνία περιμένει από εμάς πολλά, με πρώτιστο ζητούμενο τη σταδιακή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της. Αναμένει από εμάς να προσελκύσουμε επενδύσεις και να δημιουργήσουμε περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης. Περιμένει να της εμπεδώσουμε και πάλι το αίσθημα της ασφάλειας, τελειώνοντας με τους κουκουλοφόρους και τους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες που εκβιάζουν το Κράτος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες περιμένουν από εμάς να καταφέρουμε μέσα από τη σημερινή απαισιοδοξία και κατήφεια να ανατείλει ο ήλιος μιας δημιουργικής Ελλάδας.

Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν σε άλλες συγκυρίες εξίσου δύσκολες, αν όχι δυσκολότερες. Θα το ξανακάνουμε τώρα.

Το βράδυ της 26ης Μαΐου, το ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους πρέπει να είναι ότι μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια, μετά από τέσσερα χρόνια χαμένων ευκαιριών, θα είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια για να ξεκινήσουμε να ανοικοδομήσουμε την πατρίδα μας, να φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε!