Τοπικά

Και τώρα, πάμε για να αλλάξουμε τη χώρα! – Του Θανάση Νταβλούρου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο λαός μίλησε στις κάλπες των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών και ανοίγοντας το δρόμο για την ανοικοδόμηση της χώρας έδειξε περίτρανα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον κυβέρνηση εν αναμονή.

Οι ημέρες των ψεμάτων, της εξαπάτησης και της λαϊκής πλάνης, οι ημέρες της χειρότερες κυβέρνησης που είχε η Ελλάδα στη νεώτερη ιστορία της, ευτυχώς, τελειώνουν.

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων, κυρίως, όμως, συνιστά το προμήνυμα της σκληρής δουλειάς που μας περιμένει για να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να την κάνουμε αυτή που αξίζουμε και θέλουμε να έχουμε.

Αφετηρία – ορόσημο θα είναι οι επικείμενες εθνικές εκλογές , στις  οποίες οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρη και σαφή εντολή στην παράταξη της εθνικής ευθύνης και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αφήσουμε πίσω μας μια σκοτεινή περίοδο και να οδηγηθούμε σε μια νέα, αναγεννητική εποχή.

Τώρα ανατέλλει ο ήλιος  μιας Ελλάδας πιο φωτεινής. Μιας Ελλάδας, που υπέφερε πολύ αλλά βρήκε τη δύναμη να ανοίξει η ίδια τον δρόμο της για μια καλύτερη ζωή. Ας υψώσουμε αυτόν τον ήλιο, στην μέση του γαλανού ουρανού μιας περήφανης πατρίδας. 

Πάμε όλες και όλοι μαζί να τα αλλάξουμε όλα!