Τοπικά

Η Μυρτώ Ρουσοπούλου στο πλευρό του Σπύρου Μυλωνά

Μυρτώ Ρουσοπούλου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Υποψήφια στην τοπική κοινότητα Αλισσού με την παράταξη του Σπύρου Μυλωνά , είναι η Μυρτώ Ρουσοπούλου. 

Αναλυτικά αναφέρει :

Ονομάζομαι Μυρτώ Ρουσοπούλου, έχω γεννηθεί στην Πάτρα, αλλά έχω περάσει τα παιδικά μου χρόνια στον Αλισσό, όπου διαμένω και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχω σπουδάσει Φιλολογία στο αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και είμαι επίσης Απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Έχω συμμετάσχει εθελοντικά στην Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006 καθώς και στην διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, στην Πάτρα. Ο εθελοντισμός περιλαμβάνει και δράση σε σχέση με το Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μου. Είμαι επίσης ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων Πείρος μέσω του οποίου γνώρισα καλύτερα την κουλτούρα και την ταυτότητα της περιοχής της Δυτικής Αχαΐας.

Θεωρώ ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν να δώσουν μια άλλη πνοή στον τόπο τους και είναι υποχρέωσή τους να ασχολούνται με τα κοινά. Για το λόγο αυτό στέκομαι στο πλευρό ενός έμπειρου και έντιμου ανθρώπου, όπως είναι ο Σπυρος Μυλωνας, που μου έδειξε ότι έχει ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ και ζητώ τη στηριξή σας στην υποψηφιότητά μου στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας του Αλισσού.