Αθλητισμός

Αχαγιά ΄82: Πανέτοιμη για το μπαράζ και τη νίκη με Αργοναύτη Ραφήνας (pre game)

 
 
 
 
Η Αχαγιά ΄82 δίνει αύριο στο Λέχαιο της Κορίνθου (17:00) τον τελευταίο αγώνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πλαίσιο του μπαράζ κατάταξης για τυχόν κενή θέση στην ερχόμενη Β΄Εθνική.

Αντίπαλος σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι σε ουδέτερο έδαφος είναι ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας, η 4η ομάδα από τον 2ο όμιλο του Νότου και η αναμέτρηση αναμένεται να κριθεί στο νήμα.

Αυτός είναι ο αντίπαλος

Η ομάδα του Αργοναύτη τελείωσε την κανονική διάρκεια με 19 νίκες και 7 ήττες (ίδιο ρεκόρ με Αχαγιά) και διαθέτει παίκτες με εμπειρία και μεγάλη δυναμική (Καλογερόπουλος, Συγγούνας, Τύρλας). Στην επίθεση σκοράρει 74.07 πόντους ανά παιχνίδι (1926 σε 26 ματς), ενώ στην άμυνα είναι “σφιχτή” και δέχεται 66.5 πόντους μέσο όρο (1729 σε 26 ματς).

Τα πεπραγμένα των “ερυθρόλευκων”

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα από την Δυτική Αχαϊα σκόραρε σε 26 ματς 2.154 πόντους και υπερτερεί επιθετικά (82.8 πόντοι ανά παιχνίδι), ωστόσο καλείται να βελτιώσει την αμυντική εικόνα της, αφού δέχθηκε 1975 πόντους (75.9 ανά παιχνίδι). Παράλληλα η Αχαγιά είχε το ίδιο ρεκόρ με τον Αργοναύτη, ήτοι 19 νίκες και 7 ήττες.

Κινητοποίηση από τον κόσμο

Αρκετός κόσμος και φίλοι της ομάδας της Αχαγιάς ΄82 θα δηλώσουν παρόν στις κερκίδες του κλειστού του Λέχαιου, για να στηρίξουν την ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι της για φέτος. Υπάρχει κινητοποίηση και μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό το γεγονός θα αποτυπωθεί αύριο εκτός παρκέ.