Τοπικά

Η καλύτερη Fan του Νεκτάριου Φαρμάκη !

Νεκτάριου Φαρμάκη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μέχρι και τα νύχια της έβαψε με το λογότυπο και τα χρώματα του συνδυασμού η Μαρία Παναγοπούλου !

Η νεαρή υποψήφια διεκδικεί το χρίσμα της “καλύτερης fan” του Νεκτάριου Φαρμάκη , όχι μόνο γι αυτή την κίνηση της , αλλά και για το γεγονός , ότι ακολουθεί τον Υποψήφιο περιφερειάρχη σε όλη την προεκλογική του Καμπάνια.

Το who is who της Μαρίας Παναγοπουλου

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 21 Μαΐου 1993. Το 2011 αποφοίτησε από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο «Ελληνική Αναγέννηση». Τα έτη 2011 – 2015 πραγματοποίησε προπτυχιακές σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το 2016 ξεκίνησε τη φοίτησή μου στο Διατμηματικό – Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πολιτική Ανώτατης Εκπαίδευσης: Θεωρία και Πράξη» στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Πατρών όπου και βρίσκεται στη διαδικασία εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας. Το 2018 ξεκίνησε να παρακολουθεί το επιμορφωτικό πρόγραμμα Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Το σχολικό έτος 2016 – 2017 εργάστηκε στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού C2 στα αγγλικά και Β1 στα γαλλικά. Στα ενδιαφέροντά της εντάσσονται η ενασχόλησή  με το χορό μέσα από τη συμμετοχή σε χορευτικά συλλόγων καθώς και η ενασχόλησή με τον αθλητισμό, με τη συμμετοχή σε δρομικούς αγώνες.

Το μήνυμα για τις εκλογές

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου, δεσμεύομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για ένα καλύτερο αύριο στη Δυτική Ελλάδα. Σας καλώ να ενωθούμε ώστε να τα φτιάξουμε «Όλα από την αρχή».