Τοπικά

Σε τι διαφέρει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δυτικής Αχαΐας με επικεφαλής τον Αλέκο Θανόπουλο

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από το συνδυασμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Για να υπάρχει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, για να είναι απέναντι στην κυβερνητική εξουσία, να προωθεί μελετημένες προτάσεις και να διεκδικεί, συγκροτήθηκε, εκλογικός συνδυασμός ο οποίος αποτελείται από τους παρακάτω:

Θόδωρος Ανδρικόπουλος συνταξιούχος έμπορος, Βεντιρόζου Ζαχαρούλα (Ζοζίτα) δημοσιογράφος, Βέρρας Μπάμπης τεχνολόγος γεωπόνος, Βλάχος Ιωάννης κτηνοτρόφος, Βλάχου Ιωάννα συνταξιούχος, Γιαννοπούλου Βάσω εκπαιδευτικός, Γκατζούνης Γιώργος νευροχειρουργός, Ζαφειρόπουλος Κυριάκος ηλεκτρολόγος μηχανικός, Ζούβελου Σταυρούλα γεωπόνος, Θανοπούλου Κωνσταντίνα φοιτήτρια, Θανοπούλου Χρύσα διατροφολόγος-διαιτολόγος, Κατρόπουλος Περικλής βιομηχανικός εργάτης, Κωστοπούλου Δήμητρα φιλόλογος, Κωστούλια Μέλπω οικιακά, Λαδάς Παναγιώτης εκπαιδευτικός-δάσκαλος, Μητρόπουλος Γιάννης λογιστής, Μουγκογιάννης Κωνσταντίνος αεροναυπηγός, Μπαράκος Αποστόλης αγρότης, Νιφόρας Γεώργιος ελεύθερος επαγγελματίας, Νυφάκος Νικόλαος εργάτης, Παπαχρυσανθοπούλου Ανδριάνα αγρότισσα, Παγουλάτου Ρεγγίνα συνταξιούχος, Παπούλιας Μιχάλης ελεύθερος επαγγελματίας, Πριτσαπίδουλας Χρήστος-Ανδρέας δημοσιογράφος, Πυρρής Ανδρέας αγρότης, Ρεγγούτης Γιώργος αυτοκινητιστής, Τσιρίκος Παναγιώτης αγρότης, Χριστοπούλου Ελευθερία εργάτρια.

#Η δημοτική μας παράταξη θα αποκαλύπτει την ουσιαστική ανυπαρξία Δήμου και Περιφέρειας, που υπακούουν στα κελεύσματα των κυβερνώντων και της ΕΕ, που είναι πάντα τα «καλά παιδιά» και που όλα τα δέχονται…

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» όπως και στις προηγούμενες θητείες της στο δημοτικό συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας, θα δηλώνει αγωνιστικό παρόν, με άποψη και προτάσεις σε όλα τα προβλήματα, που υποβαθμίζουν και φτωχαίνουν την περιοχή.

#Δεν θ’ αφήνει να μένουν στο σκοτάδι τα θέματα που μας ενδιαφέρουν και χρονίζουν: Για τον Πείρο-Παραπείρο, την Πατρών-Πύργου, το τρένο και τον προαστιακό, τα νερά του Πηνειού, την παραλιακή ζώνη, την ΒΙΠΕ και το αεροδρόμιο του Αράξου, τη Στροφυλιά, την Πολιτική Προστασία, την ύδρευση-αποχέτευση, το πότισμα των χωραφιών, τους αγροτικούς δρόμους, τον ελλιπή φωτισμό, τα σκουπίδια (σε όλο το Δήμο), τα πάρα πολλά προβλήματα της Αχαγιάς και των δεκάδων χωριών μας, τον Πολιτισμό και Αθλητισμό…

#Απευθυνόμαστε στη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματιών, των αγροτών και κτηνοτρόφων, των συνταξιούχων. Τώρα πρέπει να πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, στους οποίους πρωτοστατεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως παλιότερα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν θέλουμε η χώρα μας να είναι προκεχωρημένο φυλάκιο των ιμπεριαλιστών, ορμητήριο επεμβάσεων και πολέμων, να πρωτοστατεί για να μπουν κι άλλοι λαοί στη δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ, όπως έγινε με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα συγχαρητήρια που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τους Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ είναι πρόκληση για όσους νιώθουν αριστεροί, προοδευτικοί, για όσους έχουν ιστορική Μνήμη.

#Όχι άλλη εξαπάτηση: Να διεκδικήσουμε, να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε. Κόντρα στην κοροϊδία της δήθεν φιλολαϊκής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ, που δίνει στο Λαό 1 ενώ του παίρνει 10… Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα. Μη λησμονούμε, παραμένουν τα ματωμένα υπερπλεονάσματα, η ασφυκτική επιτροπεία της ΕΕ και των Αγορών, που ισχύει για όλα τα Κράτη.

Μη δεχτούμε τα νέα κάλπικα δίπολα: «Πρόοδος – Συντήρηση», μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Υπευθυνότητα – Λαϊκισμός», μας λέει η ΝΔ. Στόχος τους είναι ο εγκλωβισμός μας στη λογική του «μικρότερου κακού». Να δώσουμε τέλος στις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις τους.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ στις τριπλές εκλογές είναι η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ…”.