Τοπικά

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Άλλος αγωνίστηκε κι άλλος θέλει να το εισπράξει…

κοροϊδία για τη Νότια Χάραξη , Αλέκου Θανόπουλου , Όχι πυρηνικά στον Άραξο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Από τη δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»-με επικεφαλής τον Αλέκο Θανόπουλο, έβγαλε ανακοίνωση που αφορά αγροτικό δρόμο, που συνδέει τρεις κοινότητες:

«Προς τους συμπολίτες του Ελαιοχωρίου, της Άνω Αχαγιάς και των Λουσικών. Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την κάλυψη με άσφαλτο όσων σημείων του αγροτικού δρόμου, από και προς Ελαιοχώρι, είχαν λακκούβες, δεν είναι αυτή που διαδίδεται απ’ όσους επιδιώκουν εκλογικά οφέλη.

Χρόνια πολλά η Παράταξή μας δημοσίευε κι έκανε παραστάσεις στους δημοτικούς παράγοντες, να καλύψουν τις 20 και πλέον μικρές και μεγάλες λακκούβες του δρόμου που οδηγεί στην Άνω Αχαΐα και Λουσικά -ή προς Πάτρα.
Φωνή βοώντος… Υποσχέσεις και δικαιολογίες… Από τότε πέρασαν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, τοπικοί… Για να περάσεις το δρόμο χρειαζόσουν ψυχραιμία και ελιγμοί για να μην πάθεις ζημιά ή να βγεις από το δρόμο. Επιτέλους, λίγες μέρες πριν τις δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές και μετά από το τελευταίο διάβημά μας, «Δήμαρχε, κάλυψε τις λακκούβες, θα σκοτωθεί κόσμος…» η Αρχή που διαθέτει την άσφαλτο …την έριξε. Αλλά ποια είναι; Ο Δήμος ή η Περιφέρεια; Άγνωστο. Όλοι θα λένε, «εγώ έριξα την άσφαλτο…»

Η ίδια ιστορία δημιουργήθηκε σε πόλεις και χωριά του Δήμου μας. Για τις ψήφους…(Μόνο μπροστά στο σπίτι μας δεν έριξαν άσφαλτο, όπου ο δρόμος είναι χαλασμένος και μαζεύονται παλιόνερα). Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για τη δημοτική ενότητα Δύμης: Χρήστος-Ανδρέας Πριτσαπίδουλας, Ζαχαρούλα (Ζοζίτα) Βεντιρόζου