Τοπικά

Την Τετάρτη η ομιλία του Γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την «πριμοδότηση» των υποψηφίων του ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιδιώκει η κάθοδος του Γενικού Γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα μεθαύριο Τετάρτη στην Πάτρα.

Ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει στην πλατεία Γεωργίου στις 8 μ.μ., ενώ πριν θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων (και εκ νέου υποψήφιος), ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κωνσταντίνα Τσιουπρά και Ήρα Κουρή.

Θα παρευρεθούν επίσης οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγγελική Κουρή (Αιγιαλείας), Σταμάτης Ανδριόπουλος (Καλαβρύτων), Αλέκος Θανόπουλος (Δυτικής Αχαΐας) και Τάκης Σκιαδάς (Ερυμάνθου), καθώς επίσης και υποψήφιοι περιφερειακοί, δημοτικοί, διαμερισματικοί και τοπικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης.

«Η συγκέντρωση αυτή, πρέπει να είναι πάνδημη, να σηματοδοτήσει την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων, να «μετρήσει» όχι μόνο για την Πάτρα, αλλά και πανελλαδικά, να δώσει μήνυμα νίκης και κατάκτησης των μεγάλων στόχων που έχει θέσει το Κόμμα για τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές, να πάρουν ηχηρή απάντηση απ’ το λαό και τη νεολαία της Πάτρας η ΕΕ, το κεφάλαιο, τα κόμματά τους και οι εκπρόσωποι τους στην Περιφέρεια και τους Δήμους.

Ειδικά ο εργατόκοσμος της Πάτρας, να συμμετάσχει μαζικά στη συγκέντρωση. Καλούμε ιδιαίτερα όσους θέλουν να βαδίσουμε μαζί το δρόμο της ελπίδας και της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας, χωρίς συμβιβασμό με τα κέρδη των καπιταλιστών. Όσους καταλαβαίνουν ότι ένα ισχυρό ΚΚΕ θα είναι δύναμη για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και για τη μεγάλη κοινωνική συμμαχία εργατών, αγροτών και επαγγελματιών που θα συγκρούεται με τους εκμεταλλευτές», ανέφερε το μέλος του ΤΓ Αχαΐας, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Να σημειωθεί πως θα πραγματοποιηθούν προσυγκεντρώσεις στις 7 μ.μ.:

  • Στην πλατεία Πίνδου (Νότιο Διαμέρισμα, Δυτική Αχαΐα, Ερύμανθος).
  • Στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων (Κεντρικό και Ανατολικό Διαμέρισμα).
  • Στο Πυροσβεστείο (Αρκτικό Διαμέρισμα, Αιγιαλεία, Καλάβρυτα).

«Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί, όχι μόνο τους κομμουνιστές, αλλά και, ευρύτερα, το λαό της Πάτρας και της Αχαΐας, σε μαζική συμμετοχή.

Όλοι όσοι στηρίζουμε το ΚΚΕ, είμαστε «επί ποδός» μέχρι και την ώρα πραγματοποίησης της συγκέντρωσης, με σκοπό την επιτυχία της, βοηθώντας να φτάσει το κάλεσμα σε κάθε λαϊκό σπίτι και να εξασφαλιστεί η μαζική συμμετοχή», επεσήμανε ο κ. Αγγελόπουλος.