Ελλάδα

«Σκληρό ροκ» και σήμερα στη Βουλή : Κορυφώνεται η κόντρα Τσίπρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μετά τους έντονους διαλόγους της πρώτης ημέρας, όλοι είμαστε σίγουροι πως η συνέχεια της κόντρας Τσίπρα – Μητσοτάκη αναμένεται να φουντώσει ακόμη περισσότερο.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με εκφράσεις του τύπου «Νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος» αναφέρθηκε στις χλιδάτες διακοπές του Πρωθυπουργού στη θαλαμηγό της κ. Παναγοπούλου το περσινό καλοκαίρι, λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Ο Πρωθυπουργός δεν δίστασε να απαντήσει στο ειρωνικό ύφος του κ.Μητσοτάκη, λέγοντας του μάλιστα πως δεν χρειαζόταν να επιστρατεύσει το «παρακράτος» με το οποίο συνεργάζεται για να εξασφαλίσει τις εν λόγω φωτογραφίες. «Θα μπορούσα να σας δώσω και φωτογραφίες μου με ψαροντούφεκο αν μου το ζητούσατε», συμπλήρωσε.

Η συζήτηση, δε, πήρε «φωτιά» όταν τέθηκαν επί τάπητος προσωπικά ζητήματα όπως η ιστορία της οικογένειας Μητσοτάκη στην Ελλάδα και η σχέση του πατέρα Τσίπρα με τη Χούντα. Ο Αλέξης Τσίπρας παρά το γεγονός ότι δεν θέλησε να απαντήσει στη Βουλή, ανήρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα κείμενο στη μνήμη του πατέρα του.

Σήμερα αναμένεται και η κρίσιμη ψηφοφορία για τη ψήφο εμπιστοσύνης, λίγο πριν την οποία οι δύο αρχηγοί θα λογομαχήσουν για ακόμη μία φορά σε υψηλούς τόνους.