Αθλητισμός

Άγγελος Κίκινας: “Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Δόξα Νιφορεϊκων”

κίκινας , Άγγελος Κίκινας
 
 
 
 

Η Δόξα Νιφορεϊκων κάνει πάταγο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και ο τεχνικός της Άγγελος Κίκινας μίλησε στο westcity.gr για την άνοδο, την 1η θέση και το επικείμενο αήττητο, που ενδέχεται να επιτευχθεί στο φινάλε με την Αστραπή Ψαροφαϊου εκτός έδρας.

Ο “αρχιτέκτονας” της φετινής επιτυχίας των “μαυραετών” εξέφρασε την άποψη του για το πρωτάθλημα, την ομάδα που έχει “χτιστεί” στην Δόξα και δείχνει να έχει παρόν και μέλλον και τα προσωπικά πλάνα, αλλά και το τι θα σημαίνει για τον σύλλογο ένα αήττητο πρωτάθλημα.

Κάνατε μια εξαιρετική σεζόν στην επάνοδο σας στην δράση. Τι σημαίνει για εσένα και τους παίκτες σου, αυτό που “χτίσατε” φέτος;

Ά.Κ.: «Ναι όντως ήταν μια εξαιρετική χρονιά για μας, που στο ξεκίνημα της, ούτε εμείς οι ίδιοι πιστεύαμε ότι θα καταλήξει έτσι, γιατί έπρεπε να προετοιμαστούμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και έπρεπε να λύσουμε αρκετά προβλήματα που είχαμε, όχι μόνο αγωνιστικά.

Όμως με την τεράστια προσπάθεια και αφοσίωση των παιδιών στο στόχο μας, αλλά και την υπερπολύτιμη βοήθεια του Δημήτρη Πετρόπουλου, του Ηρακλή Πετρόπουλου, του Αγγελου Ανδρικόπουλου και την στήριξη της διοίκησης τα καταφέραμε.

Οπότε μας αφήνουν σίγουρα χαρά και ικανοποίηση όλα αυτά που πετύχαμε φέτος και πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για την επόμενη χρονιά. Γιατί όπως χτίζεις κάτι, πολύ πιο εύκολα μπορείς να το γκρεμίσεις αν δεν προσέξεις.»

 Μένει μια στροφή ακόμα και το ματς με την Αστραπή εκτός. Ένα σχόλιο για το επικείμενο αήττητο, αν μείνετε όρθιοι σε αυτό το δύσκολο ματς;

Α.Κ.: «Το να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα είναι σίγουρα ένα δύσκολο και μεγάλο κατόρθωμα.

Το να το κατακτήσει μια ομάδα αήττητη και μάλιστα με απολογισμό 21 νίκες και 3 ισοπαλίες ή 20 νίκες-4 ισοπαλίες, λέει πολλά για την ποιότητα της ομάδας και την δουλειά που έχει γίνει. Οπότε αν τελικά το καταφέρουμε θα είμαστε διπλά χαρούμενοι και θα είναι κάτι που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό στα Νιφορεικα, ίσως και για πάντα.

Δεν μπορώ να γνωρίζω το ερασιτεχνικό όλων των νομών της Ελλάδας, αλλά νομίζω ότι μέχρι τώρα είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα όχι μόνο στην Αχαΐα αλλά και στους γειτονικούς μας νομούς. Θελουμε να πετύχουμε κι αυτόν τον στόχο! Αν όχι, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, τουλάχιστον θα το έχουμε προσπαθήσει.»

Ποια είναι τα πλάνα σου για το μέλλον; Θα συνάδουν με αυτά της Δόξας στην Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία;

Α.Κ.: «Στα άμεσα πλάνα είναι το παιχνίδι με την Αστραπή και μετά ξεκούραση.Να καθαρίσει το μυαλό μας, να αποτοξινωθουμε λίγο και να σκεφτούμε την επόμενη χρονιά.

Σίγουρα τον πρώτο λόγο έχει η ΔΟΞΑ, είμαι χαρούμενος εδώ, δέθηκα με την ομάδα, τους παίκτες και γενικά δεν έχω κανένα παράπονο.

Οπότε θα μιλήσουμε πρώτα, θα πούμε τις σκέψεις που έχουμε για την επόμενη χρονιά, θα δούμε τις προϋποθέσεις και θα αποφασίσουμε.»