Τοπικά

Απόστολος Κατσιφάρας: Ενωμένοι την Κυριακή για μια δημοκρατική – προοδευτική Περιφέρεια

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Κάλεσμα συστράτευσης και ενότητας των προοδευτικών δυνάμεων ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, απεύθυνε ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας κατά τις επαφές του με πολίτες της Ηλείας.

Την Πέμπτη ο κ. Κατσιφάρας βρέθηκε στην Αμαλιάδα, την Βάρδα, τη Γαστούνη και τα Λεχαινά καλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες να «σχηματίσουμε την απαραίτητη κοινωνική συμμαχία». Τους ζήτησε να μην παρασυρθούν από τις δυνάμεις της δεξιάς, επισημαίνοντάς τους ότι η ψήφος της Κυριακής είναι κρίσιμη και καθοριστική για μια δημοκρατική – προοδευτική Περιφέρεια, δίπλα στον πολίτη. Μια Περιφέρεια με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

«Για μας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι πρώτα απ’ όλα οι πολίτες της. Το έχουμε αποδείξει γιατί στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των ανθρώπων. Πορευθήκαμε χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις με πόρτες μονίμως ανοικτές σε φορείς, συλλογικότητες αλλά και σε απλούς πολίτες. Διεκδικήσαμε, εξασφαλίσαμε πόρους, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε έργα τεράστιας σημασίας με καθαρή διαχείριση και αδιαπραγμάτευτο σεβασμό της Περιφέρειας στο δημόσιο χρήμα. Η στάση μας, οι αξίες μας, η καθαρότητα των λόγων μας και η εντιμότητα απέναντι στον πολίτη αποτελούν την εγγύηση και την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι από την πορεία νίκης δεν πρέπει να λείπει κανείς, επισημαίνοντας ότι αυτήν την Κυριακή συγκρούονται δύο διαφορετικές πολιτικές και αυτοδιοικητικές αντιλήψεις. Κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν εκείνους που διαχρονικά γνωρίζουν ότι υπηρετούν με δημοκρατική ευθύνη τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και να απομονώσουν εκείνους που απευθύνονται στο κομματικό τους ακροατήριο και χτίζουν διαχωριστικές γραμμές και τείχη με τους πολίτες.