Τοπικά

Καίνε για ακόμα μια φορά τα στοιχεία από τη διαύγεια το δήμαρχο δυτικής Αχαΐας… δωρεάν παροχή νερού στην κοινότητα Μαζαρακίου.

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έχουμε και παλιότερα καταγγείλει τον τρόπο που η δημοτική αρχή διαχειρίζεται τη δευα Δυμαίων.

Είναι το άντρο του προεκλογικού αγώνα του δημάρχου, ο οποίος χρησιμοποιεί κατά κόρον τη δημόσια επιχείρηση προκειμένου να εξασφαλίζει προσωπικά οφέλη στον προεκλογικό αγώνα.

Αυτή τη φορά μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι με ομόφωνη απόφαση η ΔΕΥΑΔ στην Τ.Κ. Μαζαρακίου ενέκρινε την τοποθέτηση νέας παροχής ύδρευσης, χωρίς την καταβολή του αντίστοιχου τέλους και την παροχή των πρώτων 200 κυβικών ανά εξάμηνο δωρεάν σε αγρόκτημα με αμπέλια και ελιές που βρίσκεται στη δημοτική οδό προς το γήπεδο, με την πρόφαση ότι έχει παραχωρήσει «μέρος από ιδιοκτησίες του για να κατασκευαστούν δρόμοι στην Τ.Κ.Μαζαρακίου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το απόσπασμα από το πρακτικό της υπ’ αριθμ. 4/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Εννοείται ότι δεν αναφέρεται συγκεκριμένα το σημείο που ο εν λόγο κύριος έχει παραχωρήσει μέρος της ιδιοκτησίας του….

Και το ερώτημα που γεννάται είναι αν η ενέργεια αυτή έχει να κάνει με την υποψηφιότητα της κόρης του συγκεκριμένου κυρίου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του δημάρχου δυτικής Αχαΐας.

Για την πληροφόρηση των συνδημοτών μας θα πρέπει να αναφέρουμε ότι παρόντες στη συγκεκριμένη απόφαση της ΔΕΥΑΔ ήταν τα μέλη Σκάγιας Χρήστος, Δημόπουλος Σπυρίδων, Οικονομόπουλος Νικόλαος, ΚαραμπελιάΑρχόντω, Πανούτσος Πέτρος-Στάθης και απόντες τα μέληΚοκκίνη-ΠαπαπδοπούλουΑρχόντω και Γκοτσούλιας Διονύσιος)