Τοπικά

H νυν πρόεδρος Τ.Κ. Αλισσού Ελένη Μπεζεριάνου, υποψήφια με τον Σπύρο Μυλωνά

Ελένη Μπεζεριάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

H νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλισσού Ελενη Μπεζεριάνου, είναι υποψήφια με τον Σπύρο Μυλωνά και την παράταξη “Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα”. Αναλυτικά αναφέρει :

Είμαι η Ελένη Μπεζεριάνου γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω μόνιμα στον Αλισσό. Συνταξιούχος, παντρεμένη με το Νίκο Σαψανη και έχω μια κόρη που σπουδάζει Μετάφραση – Διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στη Κέρκυρα. Νυν πρόεδρος και υποψήφια τοπική σύμβουλος με την παράταξη ΟΡΑΜΑ για την ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. ΣΠΥΡΟ ΜΥΛΩΝΑ.

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τη τοπική αυτοδιοίκηση είχα πάντα κατά νου ότι: #Ο Πολιτικός# είναι υπηρέτης του λαού. Αυτό προσπάθησα να κάνω πράξη όταν πριν τρία χρόνια περίπου βρέθηκα στη θέση του προέδρου της Τ.Κ.Αλισσου. Όρεξη για δουλειά και θέληση για εξυπηρέτηση των συγχωριανών μου υπήρχε χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Με την παρούσα δημοτική αρχή προσπάθησα να συνεργαστώ για το καλό του χωριού μου, χωρίς καμία διάθεση αντιπολίτευσης. Ότι καλό μπορεί να γινόταν το ανέφερα, πάντα παρούσα σε οποιαδήποτε κάλεσμα της δημοτικής αρχής για ενημέρωση σε θέματα που αφορούσαν το χωριό και γενικά τον τόπο μας. Στα περισσότερα δημοτικά συμβούλια παρούσα. Ότι μπορούσαμε να κάνουμε σαν κοινότητα, τα έκανα. Για τα υπόλοιπα που ήταν αρμόδια η δημοτική αρχή ήταν όλο θα και θα, σε προσωπικές συναντήσεις που είχαμε ,γιατί στα έγγραφα που έστελνα απάντηση δεν έπαιρνα. Τεχνικά προγράμματα στέλναμε χωρίς τίποτε να γίνεται ούτε η αποχέτευση της Καμενιτσας, ούτε δημοτικός φωτισμός, ούτε δρόμοι, ούτε καθαρισμός δεξαμενών και μετρήσεις νερού, ούτε καθαριότητα.

Παρά μόνο ένα μήνα πριν τις εκλογές έφτιαξαν κάποιους αγροτικούς δρόμους, έβαλαν δύο – τρεις κολώνες για προσωπικές εξυπηρετήσεις και χωρίς καμία ενημέρωση του προέδρου. Άραγε τι φοβούνται μήπως τους πάρουμε τα πρωτεία ή τους ψήφους. Η θητεία μας λήγει 31 Αυγούστου και πρέπει να συνεργαζόμαστε. Για μετά όλοι θα κριθούμε.

Για αυτά και άλλα πολλά έθεσα υποψηφιότητα με την παράταξη ΟΡΑΜΑ για την ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ :

Για έχουμε ένα καλό συντηρημένο κοινοτικό και αγροτικό οδικό δίκτυο, για να έχουμε δημοτικό φωτισμό, για να ξέρουμε τι νερό πίνουμε, για να έχουμε καθαριότητα,για να μπορούμε να παίρνουμε απαντήσεις στα έγγραφα που στέλνουμε με τα προβλήματα του χωριού και τέλος όταν στέλνουμε το τεχνικό πρόγραμμα να ξέρουμε ότι μπορούν να υλοποιηθούν αυτά που προτείνουμε. Για ένα καλύτερο αύριο για το χωριό μας, για τον τόπο μας, για εμάς και τα παιδιά μας. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις 26 Μαϊου και σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω για κοινό καλό ακόμη περισσότερο από τώρα. Με ΟΡΑΜΑ για τον τόπο μας.