Τοπικά

O Δημήτρης Μπαρμπούνης στηρίζει το αίτημα των κατοίκων στα Καμίνια για στάση του Προαστιακού

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο Δημήτρης Μπαρμπούνης υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στο συνδυασμό ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ με τον Νεκτάριο Φαρμάκη ξεσπά για τον Προαστιακό σιδηρόδρομο που εγκαινιάστηκε  στο δρομολόγιο Πάτρα – Κάτω Αχαΐα.

Προεκλογικά εγκαίνια χαρακτηρίζει το  δρομολόγιο του προαστιακού ,που επιτέλους μετά από δέκα χρόνια ξαναζωντανεύει.

Όμως όπως αναφέρει ο κ. Μπαρμούνης ενώ ήταν μέσα στο τρένο και ο νυν Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, στα Καμίνια οι κάτοικοι σταμάτησαν τον συρμό λόγω δίκαιης αγανάκτησης. Τα Καμίνια έχουν μεγάλο πληθυσμό , με επιχειρήσεις και ξενοδοχεία,φοιτητές και εκεί βρίσκεται η ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, το καλοκαίρι τετραπλασιάζεται ο κόσμος γιατί είναι ένας πολυσύχναστος προορισμός.

Στα Καμίνια δεν υπάρχει στάση και είναι δίκαιη η αγανάκτηση των κατοίκων ,όπως όχι απλά ενημερώνει ο κ. Μπαρμπούνης αλλά προκαλεί όποιον αμφισβητεί τα λεγόμενα του να ανατρέξει στους αγώνες που έχει δώσει και έχει σταθεί στο πλευρό των κατοίκων των Καμινίων για το δίκαιο αίτημα τους καθώς και την ειλικρινή αγανάκτησή τους.

Ο κ. Κατσιφάρας υποσχέθηκε κάτω από πίεση και τον προεκλογικό του πανικό καθώς λέει ο κ. Μπαρμπούνης ότι θα γίνει στάση αλλά τώρα δικαιολογήθηκε ότι ήταν δοκιμαστικό δρομολόγιο.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Δημήτρης Μπαρμπούνης υπόσχεται ότι θα είναι πάλι δυνατά στο πλευρό των κατοίκων των Καμινίων στο δίκαιο αίτημα τους και σε ότι τον χρειαστούν.