Τοπικά

Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε η “Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών”

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών”.

Συγκριμένα, Αγγελόπουλος Ιωάννης, Βαβαρούτας Διονύσιος,  Κατριμπούζας Ιωάννης, Πέππας Αθανάσιος και ο Παναγιώτης Νικολ. Ψυχομάνης, θα είναι υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Ριόλου.

Ο Αγγελόπουλος Ιωάννης είναι κτηνοτρόφος, παντρεμένος με την Ευγενία Οικονομοπούλου και έχουν έξι παιδιά.

Ο Βαβαρούτας Διονύσιος – Σάκης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Μαρία Σπηλιωτοπούλου και έχουν δυο παιδιά.

Ο Κατριμπούζας Ιωάννης, είναι αγρότης, παντρεμένος με την Ιωάννα Δημητροπούλου και έχουν δυο παιδιά.

Ο   Πέππας Αθανάσιος, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Παναγιώτα Πετροπούλου και έχουν τρία παιδιά.

Ο  Παναγιώτης Νικολ. Ψυχομάνης είναι νέος αγρότης.

Η Αριστέα Μπούσια υποψήφια στην Τ.Κ. Κάτω Αχαΐας

Υποψήφια  με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και τον Χρήστο Νικολάου η Αριστέα Μπούσια, στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας.

Άλλη μια γυναικεία παρουσία κοσμεί το ψηφοδέλτιο της “Συνεργασίας  Δυμαίων Πολιτών” & του Χρήστου Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Κάτω  Αχαΐας. Πρόκειται για την νεαρή επιστήμονα  Αριστέα Μπούσια.

«Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του Δημάρχου και θα συμμετέχω στο  ψηφοδέλτιο της Τοπική Κοινότητας  Κάτω  Αχαΐας, της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών».  Με αγώνα, θέληση, μαχητικότητα, επιμονή και υπομονή μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την πόλη μας» ανέφερε η  Αριστέα Μπούσια.

Η  Αριστέα Μπούσια γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει  στην Κάτω Αχαΐα. Είναι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό: Μετάφραση, Ιστορία, Λογοτεχνία και Τέχνη. Μεταπτυχιακό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με θέμα «Διδακτική της Γαλλικής γλώσσας ως Ξένης Διεθνούς Γλώσσας». Υπότροφος στο City Unity College στη Διερμηνεία Συνεδρίων. Κάτοχος Διπλώματος Μεταφραστή. Έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση κάνοντας μαθήματα γαλλικών. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών.

Ο Ευάγγελος – Λάκης  Γαλαζούλας στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας

«Συνεχίζω την συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου,  έναν άνθρωπο με καθαρή και ώριμη σκέψη, ήρεμο, ευγενή και με αγάπη για τον τόπο του. Έναν σύγχρονο άνθρωπο μη εγωκεντρικό, όπως αρμόζει στην σημερινή δύσκολη εποχή που διανύουμε. Πρέπει και επιβάλλεται να πάμε τον τόπο με σταθερά βήματα μπροστά χωρίς να σκεφτόμαστε το παρελθόν αλλά να παραδειγματιζόμαστε από αυτό. Οι λάθος σκέψεις και αποφάσεις δεν διορθώνονται και δεν γυρίζουν πίσω. Είμαι παρών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του πολίτη βελτιώνοντας όσο το δυνατόν την ποιότητα ζωής των πολιτών» ανέφερε ο υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Κάτω  Αχαΐας Ευάγγελος Γαλαζούλας.

Ο Ευάγγελος  Γαλαζούλας  γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει  στην Κάτω Αχαΐα , είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Νικολακοπούλου  και έχουν  αποκτήσει 3 κόρες. Η ενασχόληση του με την πολιτική ξεκινά από το Λύκειο. Ήταν τότε που εξελέγη στο μαθητικό συμβούλιο του λυκείου Κάτω Αχαΐας με την πολιτική παράταξη της Ν.Δ (Μ.Α.ΚΙ). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των πολιτικών γραφείων της Ν.Δ στη Κάτω Αχαΐα. Για δυο  χρόνια ήταν  πρόεδρος της Μ.Α.ΚΙ.  Για δεκαέξι  χρόνια ήταν  γραμματέας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Αχαγιά ‘82 . Από το 1984 έως και το 2004 διατέλεσε διοικητικό στέλεχος της ιστορικής ομάδας της πόλης της Κάτω Αχαΐας,  την  Αχαϊκή Α.Ε. Από το 2000 –2004 ήταν μέλος το Δ.Σ του αθλητικού κέντρου Δήμου Δύμης. Από το 2005-2009 ήταν δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δύμης και πρόεδρος του αθλητικού κέντρου δήμου Δύμης καθιερώνοντας έτσι τον ποδηλατικό γύρω Κάτω Αχαΐας όπου συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Από το 1986-1991 ήταν μόνιμος υπάλληλος στην ιδιωτική επιχείρηση FRIGOGLASS. Από το 1993-2017 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.