Αθλητισμός

Μην μιλάτε για καθοδηγούμενα site γιατί γελάει ο κόσμος …

4 χρόνια , 24ωρη απεργία , 3 χρόνια westcity.gr , μέλος του Μητρώου Online Media
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σχετικά με την απάντηση του  ΟΤΑΔ  (σχετικό άρθρο) στο ρεπορτάζ του westcity (το μοναδικό site που έκανε ρεπορτάζ) για την κωλυσιεργία κατά 3,5 χρόνια στην κατασκευή του γηπέδου των Νιφορεικών (σχετικό άρθρο) , χαρακτηρίστηκε – χωρίς να κατονομαστεί βέβαια το site-  ” καθοδηγούμενο “ , έχουμε να αναφέρουμε τα εξής :

Επί του θέματος αναφέραμε τα γεγονότα και τα δεδομένα όπως σε κάθε ρεπορτάζ του site μας. Η πρώτη φωτογραφία και Δελτίο τύπου για το περίφημο γήπεδο αναρτήθηκε 21-11-2016. Η τελευταία φωτογραφία για το θέμα αναρτήθηκε στις 10-01-2019 , συνοδεία Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας και του ανάδοχου του έργου, τονίζοντας με έντονα μαύρα γράμματα ότι το γήπεδο θα ολοκληρωθεί σε περίπου 3 μήνες.

Φυσικά οι «κακές» καιρικές συνθήκες θα αποτελούσαν δικαιολογία , αλλά δεν είναι πολλά τα παιδιά του “δημοτικού” στα Νιφορέϊκα. Το γεγονός ότι έβρεχε στην περιοχή των Νιφορείκων, 20 ημέρες τον Ιανουάριο και 5 ημέρες το Φεβρουάριο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΜΥ , στην καρδιά του χειμώνα δηλαδή, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.

Τις κραυγές και τις φωνές που αναφέρεστε ότι ακούτε προφανώς τις ακούτε γι αυτήν την καθυστέρηση των 3,5 ετών και των άκαιρων δικαιολογιών. Η ειλικρίνεια (άγνωστη λέξη;) επιβραβεύεται . Η αλαζονική συμπεριφορά και ο έπαρση δυστυχώς όχι. Η παιδεία δε σας επιτρέπει να σηκώσετε το χέρι σας και να πείτε απλά ” δε τα καταφέραμε καλά , αλλά πλησιάζουμε στο στόχο μας έστω και με καθυστέρηση” . Θα ήταν πιο “τίμιο” και θα τύχαινε σίγουρα αναγνώρισης από όλους.

Φυσικά το westcity δεν χρειάζεται τη συγκατάθεση κανενός για να χαρακτηριστεί ανεξάρτητο site. Έχει αναγνωριστεί ως το μοναδικό ανεξάρτητο site και έχει επιβραβευθεί από τους αναγνώστες της Δυτικής Αχαΐας με τα ρεπορτάζ που μόνο εμείς έχουμε κάνει. 

Συνολικά έχουμε γράψει 3964 αθλητικά άρθρα και διατηρούμε το μεγαλύτερο αθλητικό φωτογραφικό αρχείο της Δυτικής Αχαΐας με 15.044 φωτογραφίες μέχρι σήμερα.

Οι πολιτικοί κάνουν πολιτική και εμείς κάνουμε ρεπορτάζ. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε μηδενική ανοχή σε χαρακτηρισμούς που προσβάλουν εμάς και τους αναγνώστες μας. Όλοι στο τέλος κρινόμαστε από το αποτέλεσμα των πράξεων και των συμπεριφορών μας.

westcity team