Τοπικά

Ο Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος υποψήφιος με τον Χρ. Νικολάου στη Δ.Ε. Δύμης

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

«Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Χρήστου Νικολάου και θα κατέλθω υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Θεωρώ ότι σε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Δήμαρχος πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι μαζί και να του δώσουμε την δυνατότητα μέσα από την δεύτερη θητεία του να ολοκληρώσει ένα σημαντικό έργο που γίνεται στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Στρατευόμαστε ΟΛΟΙ στο πλευρό του και προχωράμε για την μεγάλη Νίκη» ανέφερε ο Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος.

«Ένας προσωπικός φίλος, ένας  άνθρωπος που στήριξε την παράταξη μας  στα δύσκολα, ένας νοικοκύρης, ένας άνθρωπος από την Χαραυγή  που μεγαλουργεί και προκόβει στην Αθήνα,  μας φέρνει αέρα Νίκης. Ο Θεόδωρος, τιμά την παράταξή μας και έρχεται να γίνουμε ακόμη πιο πολλοί για να πάμε την Δυτική Αχαΐα ακόμη πιο ψηλά. Ο Θεόδωρος, αγαπά την Δυτική Αχαΐα και τους ανθρώπους της και αυτό αποδεικνύεται  εμπράκτως» τόνισε ο Δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος είναι πατέρας της υποψήφιας βουλευτή & ευρωβουλευτή  Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου. Ασχολείται επί σειρά ετών με την Πολιτική  & την  Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπήρξε στενός συνεργάτης των πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας της οικογένειας Μπεκίρη.