Τοπικά

Ο Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος υποψήφιος στη δημοτική ενότητα Δύμης με τον Σπύρο Μυλωνά

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος είναι ακόμα ένας υποψήφιος με την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» στη δημοτική ενότητα Δύμης.

Ο Σπύρος γεννήθηκε το 1973 στην Κάτω Αχαΐα όπου ζει έως και σήμερα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας και αφού πήρε το πτυχίο του Μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός τεθωρακισμένων. Με τη σύζυγό του Μαρία Ρηγώνη καθηγήτρια Μαθηματικών έχουν αποκτήσει δύο κόρες την Καλλιόπη-Ειρήνη και την Ελένη.

Από το 2008 έως και το 2010 ήταν Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δύμης Διονυσίου Γκοτσούλια. Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και τη διετία 2011-2012 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Τη διετία 2013-2014 εκλέχτηκε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και από το 2011 έως το 2014 ήταν μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της ΚΕΔΔΥ, του ΟΤΑΔ και της ΔΕΥΑ ΔΥΜΑΙΩΝ. Τη διετία 2014-2015 διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

Όπως δηλώνει και ο ίδιος «Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στο συνδυασμό του Σπύρου Μυλωνά «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» γιατί ως νέος άνθρωπος, αρνούμαι να μείνω θεατής των εξελίξεων. Επέλεξα τη συμμετοχή και τον αγώνα για να βοηθήσω να αλλάξουν τα πράγματα….. Θεωρώ ότι στο τιμόνι του δήμου πρέπει να βρεθούν τα ικανότερα πρόσωπα».