Τοπικά

Ο σύλ. εργαζομένων Δυτικής Αχαιας & Ερυμάνθου για την “Σφαγή των Αμνών”

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. , Δυτικής Αχαΐας & Ερυμάνθου m Σύλλογος Εργαζομένων , απώλεια του Γιώργου Τζούτη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την ανησυχία του πως και φέτος το φαινόμενο της σφαγής των αμνών στα φρεάτια θα λάβει τεράστιες διαστάσεις , εκφράζει ο Σύλλογος εργαζομένων Δυτικής Αχαιας & Ερυμάνθου με σχετική επιστολή του σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη :

Αναλυτικά αναφέρει :

Ορμώμενοι από προφορικές οχλήσεις των συναδέλφων μας, του τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας, σχετικά με το έθιμο της σφαγής των αμνών, το οποίο λαμβάνει χώρα στην Κάτω Αχαΐα καθώς και στην ευρύτερη περιοχή την περίοδο του Πάσχα, της Παναγίας, το Δεκαπενταύγουστο, κ.τ.λ. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συνάδελφοί μας, πέρα από το φόρτο εργασίας, είναι εκτεθειμένοι σε αρκετές μολύνσεις από τα σφάγεια και τα υπολείμματα των σπλάχνων των ζώων, που είναι διασκορπισμένα μέσα και έξω από τους κάδους απορριμμάτων , σε φρεάτια αποχέτευσης κ.τ.λ, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος μόλυνσης όχι μόνο των συναδέλφων μας αλλά και των συνδημοτών μας.

Το συγκεκριμένο έθιμο είναι μία οικολογική βόμβα για όλους μας (υπαλλήλους και δημότες)   αφού όλα τα υπολείμματα πετιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης ανεξέλεγκτα.

Ευελπιστούμε στην συνδρομή όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών, για την εξάλειψη του συγκεκριμένου φαινομένου που ταλανίζει την ευρύτερη περιοχή.

Παρακαλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν σε ενέργειες.